Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Žhavé letní trendy - módní inspirace pro vás

13. 05. 2013 | Trendy
Pokud si tedy nevíte rady, do jakých trendů investovat, nebo jak správně oživit svůj stávající šatník, máme pro vás spoustu stylových rad a tipů.

Léto 2013 se ponese v duchu šedesátek, ale i exotického orientu, stále více se vrací bohémský styl reprezentovaný dlouhými sukněmi, maxi-šaty až na zem, nadýchanými halenkami a oversized klobouky. Dominovat budou sorbetové odstíny, stejně jako odvážné vzory, tropické potisky, květy, romantické střihy i minimalistické kousky pro přísné zastánce jednoduchosti a střídmosti.
letní trendy

Máte pocit, že si nedokážete vybrat?
Žádný strach, vytipovali jsme za vás několik klíčových stylů a prvků, které vám usnadní orientaci. Prvním z nich je svět přírodních, světlých odstínů – sluší skutečně každému a stačí jen oživit metalickými doplňky, které celému outfitu dodají ten správný šmrnc.
letní trendy

Bez čeho se letos rozhodně neobejdete, jsou výrazné neony a zmrzlinové odstíny. Odvažte se, vsaďte na jeden vyloženě „křiklavý“ kousek nebo klidně celý model, popř. beze strachu namixujte několik barev dohromady – vězte, že budete k nakousnutí!
letní trendy

Patříte-li přeci jenom spíše mezi duše romantické, pak i pro vás máme připraveno bohaté pole působnosti – v kurzu jsou šaty všeho druhu, přičemž ženskost a vypasované linie hrají prim. Je vskutku z čeho vybírat, od elegantních modelů ve stylu šedesátek, přes sexy střihy s důrazem na štíhlý pas, typické pro léta padesátá, až po neformální, vzdušné, avšak šik modely na denní nošení i volný čas. V kurzu jsou květinové potisky, batika, propracované detaily, jako krajka, ručně dělané výšivky či zdobné límečky a lemy.
letní trendy

Nezapomněli jsme ani na nesmrtelný retro styl, nejrůznější grafické kreace, kostky
a v neposlední řadě monochromatické barvy a vzory, v čele s nepostradatelnými černobílými  pruhy. Nemáte náladu na barvy ani žádnou jinou divočinu? Pak vsaďte na kouzlo panenské bílé – jednoduché kombinace, svěžest, lehkost a čistota bez dalších rušivých elementů nechají vyniknout vaší kráse a přirozenosti...
letní trendy

Zdroj, foto: F&F


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
úžasnéSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
jsou pěkné ale né na mou postavu Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Pěkné,ale jen pro hubené Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
to já bych si vybrala, jen mít na to věk....SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
peknučké len už keby bolo teplo
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles