Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Modelka, která nedělá potíže? Ano, je to možné.

15. 04. 2014 | Zajímavosti
-Komerční sdělení-

SodaStreamDokonalá elegance a krása jdou často ruku v ruce s přemrštěným sebevědomím. Taková kráska povětšinou moc dobře ví, že jí stačí podmanivý pohled a tají i ledovce, že zkrátka má všechno, co se jí zamane.

A tak se poněkud zpovyká a začne si vymýšlet, dělat naschvály, zvládnout ji není vůbec legrace a nakonec i to, co má dělat, začne flinkat, protože ví, že jí projde i to, co jiným ne. A přece je jedna kráska, dokonce modelka oblékající dokonalý outfit od světově uznávaného a oceňovaného módního návrháře, která je skromná, dokonale plní, co plnit má, poslouchá na slovo a zvládne ji každý, i malé dítě. A není to žádná anorektička - dokonce na ní bezpečně poznáte, je-li nasycena či právě dostává hlad. Je ochotná a velmi úslužná, dokonce vás ušetří těžké dřiny!

Soda StreamJmenuje se SOURCE a je zbrusu novým výrobníkem sody značky Soda Stream. Její design navrhoval přední švýcarský designér Ives Béhar, který za tuhle nádhernou užitnou kreaci získal prestižní ocenění Red Dot (obdoba filmařského Oskara pro designéry). Je opatřena LED diodami, které indikují úroveň nasycení vody bublinkami. A především -  disponuje zcela novým, převratným systémem nasazování lahve. Už žádný závit, žádný bajonet, zkrátka nic složitého, naopak – láhev teď stačí jednoduše nacvaknout. Stane se to během zlomku vteřiny a zvládne to každý. A zmiňovaná dřina, od které vám pomůže? Zkoušeli jste si někdy spočítat, kolik tun už jste za život odtahali z obchodu v rukách, když jste vláčeli balíky s vodami a limonádami? Čtete dobře – tun. Balík vod, to je nějakých 9 kilo, balík limonád až 13 kilo. V průměrné rodině to dá dohromady tunu ročně.

Soda Stream - revoluce A v téhle krásce pořídíte z jediné bombičky až 80 litrů sodovky, kterou si můžete ochutit některým z více než šedesáti druhů sirupů – z každé láhve vyčarujete klidně i 18 litrů limonády. A to nejlepší nakonec – většinu modelek musí člověk okukovat z dálky nebo na stránkách časopisů, ale tuhle, tu si klidně můžete koupit a postavit si ji do kuchyně.







Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
8

ahoj u košíků
Obrázek uživatelky
profil
9 a klidně by se mohlo sbírat hodinu a né půl.
Obrázek uživatelky
profil
8
Obrázek uživatelky
profil
taky 8 SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
8x Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles