Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Moderna i retro v atypickém domku

18. 09. 2010 | Televizní tipy

Kontroverzní designérská dvojka Petr Siedlaczek a Marta Eftimovská se v dalším díle populární show o lepším bydlení pustí do proměny obýváku v atypickém domku. Jakými originálními nápady obohatí interiér? A jak lze spojit staré prvky s moderními?

Početná rodina Čechova žije v domečku ve Staré Huti a jejím snem je nový obývací pokoj. Původní místnost je totiž zařízena jako směsice různých stylů, ať už se jedná o retro nebo o venkovský nádech, který reprezentuje dominantní schodiště. Přesvědčí designéři majitele o nutnosti jeho renovace?

Proměňovaný prostor je tentokrát především prostorovou výzvou, neboť má rozlohu 47 metrů čtverečních. Je v něm jídelní část, pracovní koutek a relaxační zóna. Designéři se rozhodnou pro radikální proměnu původní dispozice. Jaký budou mít k takovému zásahu důvod?

Čechovi mají rádi přírodní materiály, a proto doufají, že nový interiér nebude působit chladně a ultramoderně. Líbí se jim čisté linie a rádi by měli v jídelní i relaxační zóně dostatek místa pro rozrůstající se rodinu. Jaké originální řešení zvolí designéři? A proč je výhodné uplatnit v interiéru princip kontrastu?

V rámci tohoto dílu nebude chybět ani tradiční návštěva celebrity. Tentokrát nahlédneme do oblíbené místnosti Zdeňka Podhůrského.

Elegantní proměnu rozlehlého obýváku mohou diváci sledovat již v sobotu 18. září od 18.00 hod. na Primě.

 

Zdroj: Prima

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Moderna i retro v atypickém domku:

Moderna i retro v atypickém domku
Moderna i retro v atypickém domku
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
líbí se mi velké obývací prostory
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles