Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Moderní česká cukrařina

21. 04. 2020 | Knižní tipy
Název: Moderní česká cukrařina
Autor: Josef Maršálek
Nakladatelství: XYZ
Datum vydání: 02/ 2020
Formát: 200x230 mm
Vazba: vázaná s laminovaným potahem
Počet stran: 192
Cena: 314 Kč

Česká moderní cukrařina. Od vánočky až po nejnovější trendy v cukrařině. Nejlepší cukrářské recepty pohromadě! I cukrářské řemeslo si zaslouží svého kreativního designéra – a Josef Maršálek je jedním z nejlepších. Prestižními cenami ověnčený cukrář pracoval více než sedm let v londýnském kulinárním týmu luxusního domu Harrods, pekl pro britskou královnu, cestoval po světě, sbíral zkušenosti v Americe i v Indii a udával cukrářské trendy celému světu.


Moderní česká cukrařinaA teď sepsal na základě svých zkušeností kuchařku dostupnou pro všechny. Najdete v ní 47 jeho nejoblíbenějších receptů zahrnujících českou klasiku i moderní dobroty a můžete se inspirovat osvědčenými cukrářskými triky nejen pro začátečníky, ale i pro pokročilé. Nechte se zlákat a přijměte pozvání do sladkého světa plného lahodných krémů, křupavých těst, neodolatelných moučníků a sametových polev – do světa, který si ode dneška můžete upéct a připravit sami doma!

O autorovi knihy

Moderní česká cukrařina:


Josef Maršálek

Mistr cukrář, který se v devatenácti letech vydal za svým snem a místo učitelem se stal na sedm let součástí nejlepšího kulinárního týmu Evropy, s nímž pekl dobroty i pro anglickou královnu. Své zkušenosti sbíral po celém světě – procestoval Evropu a působil i v Indii v nejlepší tamní patisserii, aby se nakonec vrátil zpět do Česka, založil vlastní firmu a natočil nejúspěšnější světovou show o pečení. Pořádá kurzy, poskytuje konzultace majitelům cukráren i kaváren a prostřednictvím kuchařky plné svých nejoblíbenějších receptů se rozhodl podělit o všemožná sladká tajemství.


Tuto knihu Moderní česká cukrařina koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Albatros media.


Vendula Flassig Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Moderní česká cukrařina:

Moderní česká cukrařina
Moderní česká cukrařina
Moderní česká cukrařina
Moderní česká cukrařina
Moderní česká cukrařina
Moderní česká cukrařina
Moderní česká cukrařina
Moderní česká cukrařina
Moderní česká cukrařina
Moderní česká cukrařina
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !