Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Moderní proměna plná barev

12. 04. 2010 | Televizní tipy

Novou krev do žil 30 let starého bytu vženou v dalším díle nejpopulárnějšího pořadu o bydlení slovenští designéři Zuzana Jančušková a Jaroslav Richter. Vytvářet se bude ložnice pro mladé rodiče, ale také království pro jejich čtrnáctiměsíčního kloučka. Překvapí opět designérské duo výstředními nápady?

 

Vítěznými žadateli o splnění snu se tentokrát stali manželé Pichlíkovi s malým synem Lukáškem. Právě on je tím hlavním důvodem, proč se rodiče do proměny pouští. Chlapec totiž roste jako z vody, stejně jako jeho požadavky na vlastní prostor. Jak vytvořit nadčasový dětský pokojíček?

 

„Zatím nám vyhovovalo mít Lukáška v ložnici, dětský pokoj v obýváku a hračky všude po bytě. Ale teď je už ten správný čas, aby měl Lukášek svoje království a my soukromí. Aby byl obývák obývákem,“ vypráví svůj příběh paní Andrea. Jak se designérům vydaří návrat do dětského světa plného fantazie a her?

 

I kdyby si o proměnu „neřekl“ sám Lukášek, majitelé by si ji stejně přáli. Zdá se totiž, že se v bytě zastavil čas už před 30 lety. Starý nábytek připomíná dobu našich babiček, v ložnici je nevkusný mix starého a nového vybavení. Další slabinou jsou všudypřítomné prodlužovací kabely. Stihnou se designéři vypořádat se všemi nedostatky a udělat zázrak za pouhý víkend?

 

A jak bude vypadat jejich 3D návrh obýváku, který je nyní zahlcený obrovitou sedačkou naproti robustní stěně?

 

Mladou rodinku, která nechá designérům v mnohém volnou ruku, mohou diváci sledovat už v pondělí 12. dubna od 21.20 na Primě!

 

Zdroj: Prima

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Všechno co je označováno za moderní nemusí nutně znamenat, že je to hezké a vkusné, někdy je lépe méně než více.
Obrázek uživatelky
profil
docela nevkusný pytel na hračky, nebo co to je.
Obrázek uživatelky
profil
Na hlouposti se nedívám, ale to co vidím na ilustračním fotu je přímo úděs, přeplácané barvy, no každý má jiný vkus.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles