Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Módní trendy líčení v námořnickém stylu

7. 07. 2008 | Krása
Jeden z nejvýznamnějších módních trendů pro letošní rok bychom mohli označit názvem "BLUEMARINE" . Jedná se o námořnický styl, jehož typickými znaky jsou modrá, bílá, proužky všech typů. K neodmyslitelným doplňkům patří - pásky, šátky, náramky.

Pro líčení je typická opálená, ale také alabastrová pleť, oči zvýrazněné linkou nebo modrými stíny v barvách vodní hladiny, sytě výrazná rtěnka nebo pouze jemný lesk. Vše by mělo být doplněné módními metalickými barvami od zlaté přes perleťovou růžovou až po stříbrnou.

Představíme-li si k tomu ještě moře, jachty, sluncem zalité pobřeží nebo procházku po Saint Tropez, tak dostáváme typický look Bluemarine.

líčení v námořnickém styluTrend "Bluemarine" se stal také tématem Mistrovství České republiky v make-upu, které bude probíhat 19. září 2008 na hlavním podiu veletrhu WORLD OF BEAUTY & SPA v prostorách pražského Výstaviště v Holešovicích.  Šest nejlepších finalistek soutěže Unie kosmetiček se tu jedinečně ztvární tento trend a znovu nám připomene odcházející léto a čas jedinečných zážitků z dovolených.  
 
Na veletrhu uvidíte kromě dalších mistrovských soutěží novinky více než 300 vystavovatelů z oborů v oborech pěstící a dekorativní kosmetika, péče o tělo, přístroje pro péči o pleť a formování postavy, péče o ruce a nohy, nail design a nail art, vybavení kosmetických salonů a pracovišť, solária a opalování, vybavení pro wellness a spa, účesové trendy, péče o vlasy a vybavení kadeřnických salonů, doplňky atp.


Čtěte také naše články:

WORLD OF BEAUTY & SPA veletrh o kráse a harmonii těla
Vášnivé bolero - soutěž v líčení



Zdroj: www.beautyexpo.cz

ZUZI
Chytrá Žena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
pěkné,ale já na to nemám čas
Obrázek uživatelky
profil
Líčení je úžasná věc, protože zkrášluje obličej, rysy u žen.Úžasné je, když se žena nalíčí přírodně a pouze zvýrazní kontury obličeje.Málo, žen ví, že jsou nové trendy líčení v námořnickém stylu.Bylo by úžasné tento trend líčení zviditelnit Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Tak zvaná námořnická móda se mi vždy líbila. Stále mám nějaké šaty v tomto stylu. Opálená jsem už trochu a tak mi teď už chybí k dokonalosti jen to Saint Tropez.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles