Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Módní trendy roku 2015: Pro ženy netradiční tvar peněženky, pro muže překvapivě aktovky na záda

29. 09. 2014 | Trendy
Zatímco u oděvů bude v nadcházejícím roce vládnout pohodlnost, při výběru doplňků mohou muži i ženy zapojit svoji fantazii. Podle odborníků bude novým trendem pro muže aktovka na záda, ženy si zase vyberou z rozmanitého množství peněženek v netradičních tvarech. Nová vlna přichází i v péči o nehty. Gelové a dlouhé nehty totiž vystřídá přirozenost.

Módní návrháři dali v nových kolekcích prostor pohodlným střihům. U doplňků však budou mít jejich klienti pestrý výběr – šatník si totiž budou moci obohatit o netradiční kabelky i peněženky. Návrháři mysleli i na to, že tašky nejsou pouze módním doplňkem, ale hlavně mají plnit svoji funkci. Zatímco ženy volí prostorné kabelky, muži si vybírají tašky menší. Podobně je tomu i u peněženek.

Pro ženy jsou vhodné peněženky zajímavých tvarů. Navíc je lze sladit s kabelkou. Muži naopak volí praktické a menší kopírující rozměry dokladů. U žen je a bude kladen důraz na barevnější kabelky. Muži si Módní trendy roku 2015vybírají většinou hnědé či černé, ale trendy barvou i pro ně bude v nové sezoně tmavě modrá.

Pro ty, kteří se chtějí více odlišovat, jsou připraveny originální tašky z hovězí kůže. Ženy i muži tak mají jistotu, že právě jejich tašku nikdo jiný nemá, protože každá je vyrobena pouze jednou.

“Mužské aktovky na záda jsou určené i mužům v obleku. Chceme totiž prolomit návyky pánů, kteří nosí ke společenskému oblečení sportovní batohy. Z kolekce si ale vyberou i ženy. Kabelku lze ladit k botám a opasku. Pokud je ale taška opravdu výjimečná, nemusí být přímo kupována k obuvi,“ popsala Petra Boudníková.
 
Češi si podle módních expertů často ke kabelkám vybírají obuv, dbají při tom na pohodlnost. Boty se však dají sladit například i s šátkem. Budou trendy přírodní barvy, které vyniknou na opálené noze. Stále oblíbené zůstanou platformy a boty na klínku. Módní budou i metalické odstíny.
 
Pokud bude žena kupovat punčocháče, měla by se podle expertů řídit hlavně ročním obdobím. V zimě se obecně kupují tlumenější barvy, zatímco na léto pestřejší. Na letní měsíce se také hodí krajkované punčocháče. Je dobré zvážit příležitost, na kterou si žena punčocháče vybírá.

Sladit s garderobou lze i nehty. Podle odborníků upravené nehty vyniknou dobře zvoleným lakem. I tato oblast však podléhá módě. V minulosti byly oblíbené zejména umělé a dlouhé nehty. Nejnovější trendy se soustředí na přirozenou péči a používání čistých netoxických materiálů. Také délka se výrazně zkrátila. Tvar a celková forma má vypadat co nejpřirozeněji.

Podle odbornice se také otevírá obrovský prostor pro kreativitu inspirovanou sezónními kolekcemi. Vliv má také účel a prostředí, ve kterém se žena pohybuje, do jisté míry i věk.


Zdroj, foto: Lada Vyvialová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Módní trendy roku 2015: Pro ženy netradiční tvar peněženky, pro muže překvapivě aktovky na záda:

Módní trendy roku 2015: Pro ženy netradiční tvar peněženky, pro muže překvapivě aktovky na záda
Módní trendy roku 2015: Pro ženy netradiční tvar peněženky, pro muže překvapivě aktovky na záda
Módní trendy roku 2015: Pro ženy netradiční tvar peněženky, pro muže překvapivě aktovky na záda
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
nic tu není, o čem se píšeSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Nějak málo fotografií, hlavně ta pánská elegance by mě zajímala.
Obrázek uživatelky
profil
asi bych si nic nevybrala
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles