Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Módní veletrh PITTI IMMAGINE UOMO – trendy barvou bude fialová

6. 02. 2009 | Pro muže

Módní poradce René Volek se ve dnech 14. – 16. ledna 2009 v Itálii zúčastnil známého módního veletrhu PITTI IMMAGINE UOMO, na kterém zaznamenal řadu nejrůznějších trendů.

 

Veletrh PITTI IMMAGINE UOMO patří k největším a nejznámějším veletrhům světové módy v oblasti pánské konfekce. Byly na něm zastoupeny renomované značky módního průmyslu, které tvoří diktát módy pro muže na sezonu podzim - zima 2009/2010.

 

René Volek nám řekl, že jednoznačným letošním trendem u pánské módy bude pokračování „vyštíhlování“ modelů. „Výrazně se zúží klopy sak a bude převládat linie jednořadového obleku na dva knoflíky. V těchto fazonách jsem na veletrhu viděl nový typ vesty, která je více otevřená. Všeobecně vesty, které byly v útlumu z hlediska módních trendů, se znovu začínají objevovat. Poměrně velká část kolekcí pánských obleků, respektive pánských kalhot, byla s manžetou. Kalhoty byly k vidění užší, bezzáhybkové,“ uvedl Volek.

 

René VolekNa veletrhu si všiml také toho, že se hodně objevovala u většiny firem i volnočasová móda, která se nejvíce projevuje u separátních sak. „Laty na rukávech, speciálně upravované límce, ozdoby, různé spony a knoflíky, to vše se v nabídce objevovalo. Velmi zajímavé byly pánské pláště, kde již čtvrtou sezonu převládá takzvaná italská délka. Modely byly většinou s opaskem nebo s takzvaným dragounem. Hodně se objevoval i protizáhybek,“ konstatoval René Volek.

 

Dodal, že pestrá byla i nabídka pánských doplňků ke kolekcím. „Dalším módním trendem, který jsem na veletrhu zaznamenal, je to, že se zmenšují límečky košil, kravaty zaznamenávají revoluční zeštíhlení, jsou úzké a proužky jsou na ústupu. Začínají se objevovat drobné vzory až po jednobarevné kravaty. Barva, která byla u mnoha expozic jako pilířová, byla fialová, a to ve všech odstínech. Pro pány i dámy bude fialová trendová. Převládat samozřejmě bude barevnost černá a šedá. Velmi zajímavé kolekce byly v barevnosti tmavohnědé s tmavě modrou, která bude v sezoně podzim - zima 2009/2010 vedle fialové spolu s petrolejovou další módní barvou,“ říká poradce René Volek.

 

Zdroj: RV FASHION STYLE

 

Notburga

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Módní veletrh PITTI IMMAGINE UOMO – trendy barvou bude fialová:

Módní veletrh PITTI IMMAGINE UOMO – trendy barvou bude fialová
Módní veletrh PITTI IMMAGINE UOMO – trendy barvou bude fialová
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
.........dobra motivace.......tmavsi odstin mam radeji...-treba i na manzelovi
Obrázek uživatelky
profil
mam rada vsechny barvy, ale trend fialove, ktera vladne uz nekolik sezon je opravdu hnus. uz nekolik let cekam, az se v obchodech objevi neco co by se dalo koupit v jine barve nez fialove a sede. marne. a svyho chlapa bych si do fialove taky neoblikla
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles