Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Moje první milování

2. 01. 2011 | Vaše příběhy
Jako každá mladá, nezkušená holka jsem měla strach, jaké to bude POPRVÉ s klukem v posteli. Napjatě jsem poslouchala holky ve třídě, když si vyprávěly, jaké bylo rande s klukem, zda dostaly pusu nebo snad i něžné objetí. Vždy jsem jim záviděla, protože sama jsem byla takové plaché, vyplašené mládě, které si touží užít, ale bojí se. Na základní škole tedy nebylo nic, ani náznaky náklonnosti k druhému pohlaví - sama sobě jsem si připadala ošklivá, a tak se držela v ústraní.
     
Až v učení ve třetím ročníku se o mě najednou začal zajímat jeden kluk. Nejdříve došlo na psaní dopisů, po měsíci jsme vyšli ruku v ruce po náměstí a nasávali atmosféru Vánoc. Na rozloučenou před Vánoci jsem dostala pusu, plyšáka a chtěl ode mne víc - SEX, ale já se trašně bála, a teď jsem ráda, že k ničemu nedošlo. Půl roku na mne naléhal, ale já odolávala. V létě jsem se dozvěděla od kluků, že už má jaksi jinou přítelkyni a s ní i mimčo. A byl konec s klukama.

Po prázdninách mě vytáhly holky na diskotéku a tam jsme se potkali - nejdříve jen taneček, pak cigárko a rovnou projít se, ale zase jsem odolala. Sice na mne naléhal, ale já měla strach, tak jsem utekla. Jaké bylo překvapení, když jsme se zase za měsíc setkali na diskotéce a opět mě vyzval k tanci a omluvil se za jeho minulé chování. A  tak jsme spolu začali chodit, psali si zamilované dopisy a v sobotu za mnou vždy přijel domů. Pvní nesmělé dotyky, líbání - bylo mi to sice příjemné, ale nějak jsem byla stále v napětí, ve strachu z něčeho neznámého a vždy se ubránila. Až jednou - samozřejmě za to mohl tak trošku alkohol, přitlačil si mě v šeru stodoly na dveře, stáhnul mi kalhoty pod kolena a už to bylo, jako by do mě bodl nůž - jaká to tehdy byla bolest. Vytrhla jsem se mu a běžela domů s brekem. Takhle jsem si to nepředstavovala - POPRVÉ - a tak hnusné. Doma jsem se pořádně osprchovala, jako bych ze sebe chtěla smýt všechno zlé, zalezla do postele a probrečela celou noc.

Celý měsíc jsme se neviděli, až zase na diskotéce. Přišel ke mně, jako by se nic nestalo, nepadlo ani slovo, asi na to zapomněl nebo co, tak jsem taky mlčela a uhýbala se před každým jeho dotykem.

Když už jsme spolu chodili 1 rok, tak jsme si udělali takovou malou oslavu. Bylo hned jasné, jak to dopadne a byla jsem pěkně nervózní. Byli jsme u nás sami doma, lahev vína, příjemná muzika. Došlo na ploužák, líbání, objímání a pomalu jsme začali ztrácet nejen zábrany, ale i oblečení. Po chvilce úplně nazí jsme ulehli do postele a začali se mazlit. Nesmělé dotyky, polibky nejen na ústa, ale zasypával mě jimi po celém těle. Začala jsem si to užívat a úplně se mu oddala - jaké to bylo krásné - něžné - a vůbec to nebolelo - prostě to chtělo svůj čas - a ten se naplnil.
       / To u té stodoly jsme si vyříkali, on myslel, že  k ničemu tenkrát nedošlo, ale já měla o 1 špatnou zkušenost víc. /
      Nyní jsme spolu manželé už  20 let a máme se stále rádi.

-čtenářka-
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
nevěděl, že něco bylo? to jí měl jak vidle? a po tom láska na celý život? divnýSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
jeví se mi trošku přitažené za vlasy, nejprve, že neví, že se u stodoly něco odehrálo a pak celý rok nic, nejdřív hrrrrrrr a pak prrrrr, pro mě nelogické, ale jestli vám nevadí, tak je vše OK
Obrázek uživatelky
profil
takovyho hulvata bych si za muze nevzalaSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles