Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Moje první těhotenství

2. 10. 2010 | Vaše příběhy

Dnes byl 5. den, kdy jsem nedostala menstruaci. Rozhodla jsem se, že půjdu do lékárny a koupím si těhotenský test. To jsem také udělala. Ráno, když jsem vstala, udělala jsem si test a zjistila, že jsem zřejmě těhotná. Byla jsem objednaná ke své gynekoložce, která mi vysněné těhotenství potvrdila. 

Manželovi jsem to sdělila hned další den při večeři, kdy jsme spolu slavili 2. výročí naší svatby. On mi sdělil, že hezčí dárek jsem mu nemohla dát. Byl nadšený. Řekla jsem mu, že zatím si to necháme pro sebe a až po 2 měsících tuto novinku řekneme našim rodinám. On samozřejmě souhlasil. Čekala jsem naše první dítě. Byla jsem šťastná, přestože jsem denně měla ranní nevolnosti a bylo mi hrozně. Když nastal čas říci našim rodinám tuto novinku, všichni byli nadšeni. Těhotenství uběhlo jako voda a přišel den D, kdy jsem zjistila, že mi praskla voda a manžel mě rychle odvezl do porodnice.

Jako každá prvorodička jsem se bála a požádala o epidurální anestezii. Lékaři mi vyhověli a když už jsem byla se silami skoro u konce, manžel mě chytl za ruku a říkal, jak mám dýchat a tlačit. Za chvilku vylezla hlavička a po chvilce se náš syn objevil v rukách porodníka. Byla jsem šťastná, že to mám za sebou a i když samotný porod trval 3 hodiny, vše jsem zvládla. Mám krásného a zdravého syna.

Manžel byl tak nadšený, že hned po porodu musel na chvíli odejít, aby si to uvědomil. Našemu chlapečkovi je teď 5 měsíců a právě se nám objevily první zoubky. Vím, že těhotenství a porod a následná péče o dítě je náročná, ale za ten pocit, kdy se k vám vaše miminko přitulí, to určitě vše stojí. A doufám, že až já budu stará a nemocná se ten prcek, který vyroste v muže, o mě snad postará. 


sarikos – čtenářka

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !