Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Mokré soutěžení s dětmi

12. 09. 2010 | Vaše příběhy
Jednou, když jsem s dětmi šla nakupovat, jsme s dětmi zahlédli plakát. Stálo tam: Přijďte a vyhrajte! Spousta soutěží pro děti, ale i pro dospělé! Děti soutěží o samolepky, klíčenky, bonbóny a jiné ceny. Dospělí o láhve piva a vína, uzeniny, otvíráky a mnoho jiných cen.

Bude zde i bohaté občerstvení, kolo štěstí a pořádná muzika!!! Přijďte se pobavit s přáteli! Přečetla jsem to dětem nahlas a ony hned horlivě přikyvovaly a prosily: Ano mami, půjdeme tam?? Já jim nakonec slíbila, že ano. Odpoledne jsme se tam vydali. Janička, moje nejmladší dcera, si hned chtěla koupit cukrovou vatu a Honzík, její dvojče, hned chtěl jít na soutěže.

Nakonec se vyhovělo oběma. Honzík hned, že chce lovit rybičky za nálepky a Janička hned, že chce házet míčky klaunovi do pusy o propisku. První jsme šli na toho klauna. Honzík se strefil na podruhé a Janička hned na poprvé.Oba dva dostali propisku s logem. Potom se šlo na lovení rybiček. Honzík nalovil všech 5, ale Janička nalovila jen 4 a když ta poslední ryba nešla chytit, tak to vzdala.

Ale i tak dostali oba dva klíčenku s jiným logem firmy. U každé soutěže prodávali výrobky té značky. Potom jsem se rozhodla, že si taky zajdu na soutěž. Děti zatím trpělivě čekaly. Jenže to byla soutěž o láhev vína. Bylo to přejít kládu, uprostřed udělat holubičku a ještě ke všemu sem měla na lžičce držet pin pongový míček. A aby toho nebylo málo, ta kláda byla položená přes bazén.

Ten den bylo neuvěřitelné vedro, ale zmáčet jsem se nechtěla. Ale potom mě děti začali přemlouvat, ať tam jdu, tak jsem nakonec řekla, že jo. Šla jsem po kládě...šlo mi to dobře, jenomže jsem šla první a oni do té vody žďuchali takovou tyčí. Do mě chtěli žďuchnout, ale já se ve zmatku té tyče chytla a stáhla toho průvodce. Láhev vína jsem nakonec dostala.

Elis98
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
moc a moc hezké a úsměvné vyprávění!!SmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles