Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Mořská houba pomáhá vyhlazovat strie

14. 05. 2008 | Péče o tělo

Co je vlastně mořská houba?

Přírodní mořská houba je stavěna stejně jako korál z mořského vícebuněčného živočicha. Mořská houba je to druhá nejnižší forma živočicha na světě hned po skupině Amoeba.

Mořská houba se nachází v teplých mořích po celém světě a více jak 80 % již žije v oblasti Floridy a Mexického zálivu. Žije pod hladinou, v hloubce od 5 do 56 metrů, ale někdy i mnohem hlouběji. Mořská houba se živí planktonem, ten si opatřuje filtrováním mořské vody. V mořích světa existuje více než 2700 rozmanitých druhů mořských hub, ale jen asi 19 z možských hubužitkovou hodnotu v oblasti mytí těla, domácnosti a průmyslového využití.

Mořská houba

Jaké jsou vlastnosti a přednosti mořské houby?

Přírodní mořská houby disponují vysokou savostí a dalšími vlastnostmi podle druhu a způsobu použití. Po namočení se stává houba příjemně hebkou. Mořské houby jsou odolné proti agesivním látkám a vlivu agresivních látek, kdežto syntetické houby nikoliv mohou se i rozpustit.

Mořská houba najde využití v mnoha oblastech: osobní hygiena, mytí těla, sauna a masáže, kosmetika, odličování, strie - masáž mořskou houbou napomáhá jejímu vyhlazení desinfekční účinky (antiseptikum) příznivé působení při čištění menších povrchových poranění domácnost, mytí předmětů a zařízení. Její využití je i po výtvarném umění a má v mnoha domácnostech i decodaritní účely. Za dobu existence v sobě vyvinula mořská houba  biologické látky, které mají antivirové, protinádorové, dezinfekční a antiseptické účinky.

Mořská houba se pro svoji úžasnou savost, měkkost dokonale snáší s pokožkou. Pro tyto vlastnosti si přírodní mořské houby získávají stále větší oblibu. I v této oblasti totiž člověk zjišťuje, že návrat k přírodě přináší řadu výhod.

Jak poznáte kvalitní mořskou houbu?

Mořská houba Ty nejkvalitnější mořské houby se vyznačují velmi jemnou strukturou, přírodní barvou a hlavně delší životnosti, než houby které jsou dále upravovány chemickým bělením.

Jaká houba je nejlepší pro osobní hygienu?

Wool / mořská vlna - je to nejlepší co si můžete ve své koupelně představit. Hebkost mořské houby a načechranost společně s exstrémní sací schopnosti je to co dokážete docenit jen při jejím použití. Je to houba vysoké užitné hodnoty a garance spokojenosti. Tyto vyjmečné vlastnosti mořské houby Wool se odrážení i na její ceně. Cena se odvíjí od velikosti houby.

Yellow/ žlutá pacifická mořská houba - je nejpoužívanější mořskou houbou je oblíbená pro svou cenovou dostupnost a kvalitu vysoce převyšující syntetické houby. Houba najde využití v mnoha oblastech: osobní hygiena, mytí těla, sauna a masáže, kosmetika, odličování, strie - masáž mořskou houbou napomáhá jejímu vyhlazení a desinfekční účinky (antiseptikum) příznivě působí při čištění menších povrchových poranění. Kvalita a cenová dostupnost z této houby dělají nejprodávanější druh. Cena se odvíjí od velikosti houby.

Mořská houba

Jaká mořská houba je nejlepší na péči o pleť?

Silk / jemná - je to většinou houba menších rozměrů s mnoha póry a pevnější struktury, proto se výborně pro čištění pleti, odličování a další v oblasti kosmetiky. Skvělé vlastnosti a opakovaná možnost použití jsou největší přednosti houby. Houba nepřijímá pachy ani barvy po použití se jednoduše propere pod tekoucí vodou a je opět jako nová. Cena se odvíjí od velikosti houby.

Jaká mořská houba je nejlepší pro použití v domácnosti?

Caribbean / karibská - tento druh mořské houby se hodí jak pro osobní hygienu tak pro domácnost, mytí předmětů a zařízení, ošetřování nábytku, čištění oděvů, octem nasáklá mořská houba výborně pohlcuje nepříjemné kuchyňské, cigaretové a jiné pachy technické použití jako školní houby, mytí automobilů a další. Cena této mořské houby je přímo úměrná kvalitě a životnosti houby.

Zdroj: www.morskahouba.cz

ZUZI
ChytráŽena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
kdysi jsem si ji koupila jako antidepresivum v jednom salonu,fakt super...
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles