Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Mourinka

5. 08. 2014 | Vaše příběhy

Jak už jsem na sebe několikrát prozradila, bydlím s velkou rodinkou, do které se počítají i naše zvířátka. O příhody s nimi  není nouze. Tak třeba příběh Mourinky.

Před dvěma lety jsem ji našla jako maličké, uplakané koťátko nedaleko našeho domu. Byla celá černá od mastného mouru a mokrá od deště. Plačtivě mňoukala u sousedovic plotu. Nikdo se k ní nehlásil, tak zůstala u nás. Muž sice protestoval, ale spíš jen ze zvyku, aby nevypadal jako měkkosrdcatý  milovník zvířat. Kotě jsem  nakrmila, chtěla uložit do pelíšku spát, ale to se mu nelíbilo, hlasitě protestovalo, potichu bylo jen, když jsem ho chovala. Byla jsem v časovém presu, byl nejvyšší čas vyrazit do města pro dceru. Jsem na roli chůvy zvyklá, kotě jsem strčila za výstřih, sedla do auta  a jela  do školy.  Milé kotě spokojeně chrupalo.

V půli cesty se cítilo dostatečně rozehřáté a chtělo jít na výzvědy. Vyšplhalo z poza mého trička, přeskočilo na zadní sedačky, kde mělo dost místa. Když dcera nastupovala do auta, tak se hned podivovala - proč jsi tak špinavá? Nějak mi v tom fofru nedošlo, že kotě rozmazává mour po celém mém dekoltu, krku i obličeji. Papírové kapesníčky byly na nic, cestu domů jsem strávila ve strachu, aby nás nikdo nezastavil. Vypadala jsem jak po techtlech s kominíkem.

MourinkaMourinka byla opravdu velice maličká, nejspíš ještě měla pít od maminky, krmili jsme ji tedy přes dudlík. Sama být nechtěla, našla si kamarádku v bišonce naší starší dcery, kterou jsme měli pár dní v opatrování. Fenečka se hned ujala role chůvy - bohužel až moc důkladně. Začala ji kojit, jazykem ji masírovala a tulila se k ní. První den to šlo, ale druhý den jsme ji museli násilím nosit ven, aby vykonala potřebu. Odmítala se od kočičího miminka vzdálit i jen na minutku. Ještě horší bylo, když se kotě chtělo vydat na průzkum.

Hned začala nešťastně kňučet a kotě si nosila zpátky do pelíšku na deku. Její chování už začínalo být pro ni nebezpečné - potřebu nevykonala dva dny... Dcera si pro ni musela přijet, odvést na veterinu a nechat vyšetřit. Její hormony se prostě zbláznily, mateřské pudy byly silnější než pud sebezáchovy. Dostala několik injekcí a přísný zákaz, přibližovat se ke koťátku. Na milované adoptivní dítě se směla přijet podívat až po několika měsících a holky se okamžitě poznaly. Hned se tulily, Mourinka vrněla a fenečka spokojeně mručela - přikládám fotky, jak jsou holky rády, že se zase potkaly.

Forte - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Mourinka:

Mourinka
Mourinka
Mourinka
 



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
hezké
Obrázek uživatelky
profil
hezký článek i fotečky!SmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles