Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Mršťovací košilky - dokonalá dekorace bez práce

15. 04. 2019 | Zvyky a tradice
-Komerční sdělení-

OVO velikonoční tvoření









Řada velikonočních barev a dekorací OVO přichází s další vychytávku pro krásnou a rychlou dekoraci a zdobení velikonočních vajec prakticky bez námahy, OVO smršťovací košilky drátkování a OVO smršťovací košilky vítání jara.


OVO SMRŠŤOVACÍ KOŠILKY VÍTÁNÍ JARA – VEJCE S LIDOVÝMI TRADICEMI

OVO drátovné smršťovací košilkyOblíbená tradiční řada velikonočních produktů OVO rozšiřuje svoje portfolio o novinku v duchu lidových tradic, OVO smršťovací košilky vítání jara. Smršťovací košilky disponují tradičními krásnými kreslenými lidovými motivy v duchu tématu vítání jara. Velikonoční vejce si tak můžeme dekorovat například motivem pletení pomlázky, velikonočního koledování nebo vynášení zimy. Smršťovací košilky vítání jara navíc zejména dětem skvěle připomenou staré lidové tradice a pravé kořeny Velikonoc.

OVO SMRŠŤOVACÍ KOŠILKY DRÁTKOVÁNÍ – DOKONALÁ DEKORACE BEZ PRÁCE

Další vychytávku pro rychlou dekoraci a zdobení velikonočních vajec prakticky bez práce, OVO smršťovací košilky drátkování.
Smršťovací košilky připomínají starou českou rukodělnou tradici, jakou je drátkování vajec. Díky košilkám si ale můžeme dopřát design drátkovaných vajec během pár okamžiků. Motivy jednotlivých košilek se inspirovaly starými českými tradicemi a jarem, a tak si lze vybrat mezi motivem drátkovaných ptáčků vítajících jaro, květinou nebo srdcem.


Smršťovací košilky OVO navíc ušetří čas a zajistí dokonalou neokoukanou dekoraci, bez nutnosti přípravy barev a následného zašpinění rukou. Košilky ocení především ti, kteří chtějí mít krásně dekorované vejce snadno a rychle, nebo osoby hledající netradiční způsoby dekorace vajec. Košilky stačí jen jednoduše navléknout na vejce a následně ponořit do horké vody. Ideální je ponoření cca na 3 sekundy do vody o teplotě 85° - 90°C. Košilka se na základě působení horké vody na vejci sama smrští, přilne k jeho obvodu a o bezchybnou a originální dekoraci je postaráno.
K dostání v drogeriích a papírnictvích za doporučenou cenu 16,- Kč.

OVO velikonoce






Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Mršťovací košilky - dokonalá dekorace bez práce:

Mršťovací košilky - dokonalá dekorace bez práce
Mršťovací košilky - dokonalá dekorace bez práce
Mršťovací košilky - dokonalá dekorace bez práce
Mršťovací košilky - dokonalá dekorace bez práce
Mršťovací košilky - dokonalá dekorace bez práce
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Nektere jsou moc hezkeSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
SMRŠŤOVACÍ......v nadpisu....používám...Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles