Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Můj fotbalový tým

25. 04. 2015 | Vaše příběhy

Jako mladý jsem hrál fotbal. Byl to nejdříve obrovský koníček, později jsem ale kopal i závodně. A již tehdy se používaly různé zakázané látky, které měly přispět k lepším výkonům hráčů. A již tehdy probíhaly různé prohlídky a museli jsme také dávat moč na rozbor. Několik kamarádů z týmu užívalo nějaké ty „zakázané“ látky. Nebyly tak škodlivé, jako dnes, ale nabudily organismus a přispěly k lepším výkonům.

A protože jsme byli jeden tým, nebylo v našem zájmu, aby byli hříšníci odhaleni. Já nikdy nic z toho, co bylo zakázáno, nebral. Všichni to o mně věděli. A proto, když přišlo na testy, často jsem byl právě já osloven některým ze spoluhráčů, abych místo něj daroval moč. Tehdy to nebylo tak, že by vás sledovali a nedalo se podvádět. Prostě jste dostal kelímek a šel jste na toalety, kde jsem už čekal v jedné z kabinek já.

A spoluhráči nebyli lakomí. Za to, že jsem načural do kelímku, mě náležitě odměnili. Tu mě některý z nich pozval na pivo, jindy na víno, nebo se jinak revanšovali. A tak jsem byl spokojený jak já, tak oni. Mohu to nyní napsat, protože je to dávno promlčené.

fotbalový týmNáš tým byl dobrý. Ale ani prohry se nám nevyhýbaly. A já jediný jsem měl radost z náhodných testů. Díky mně mí spoluhráči nebyli nikdy odhaleni a mohli se oddávat svým zázrakům. Dodnes myslím, že to bylo víc placebo, než skutečný preparát na lepší výkon. Ale to mi bylo jedno.

Tehdy opět byly prováděny hromadné testy. A já trávil hodně času na toaletách.

„Musíte mě podpořit, už nemám z čeho,“ žertoval jsem a vybízel ty, kteří využili mých služeb, aby nezapomněli na pozvání na dobrý mok.

Takto to šlo rok po roku, a nikdy jsem nebyl odhalen. Když se opět dělaly testy a bylo vybráno deset hráčů, kteří měli odevzdat svou moč, nebyl jsem mezi nimi. A tak jsem mohl opět poskytnout své služby. Ukryt v kabince toalet jsem poskytoval svou povzbuzujících látek prostou moč, a náležitě z toho těžil. Když ale přišly výsledky, byli jsme překvapeni všichni. Ve všech deseti vzorcích se našla nějaká infekce, při které nemohli hráči hrát. Ti ale nemohli prozradit, že onou infekcí netrpí oni, a tak všichni svorně vyfasovali příslušné tabletky a byli na dva týdny vyřazeni z týmu. Tým byl tak oslaben, že my ostatní jen trénovali, ale závodně jsme nemohli hrát. Navíc měly přijít nové testy, jestli infekcí netrpíme i my ostatní. Mí zdraví spoluhráči měli tabletky, které jsem potřeboval já, abych se infekce, možná přivezené z ciziny, kde jsem krátce před testy strávil pár dní, zbavil. Jim byly tabletky na nic.

A tak jsem musel já pozvat na oplátku své kolegy na pivo, abych od nich tabletky získal. Náležitě jsem se léčil dle pokynů, které dostali mí kamarádi, a když se testy opakovaly, už nebyl nalezen ani jeden infikovaný vzorek.

Náš tým byl opět v plné síle a následující zápas vyhrál. Ale já přišel o svou výnosnou činnost. Spoluhráči již po mně vzorky moči nikdy nechtěli. 


Svehlava - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles