Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Můj partner je Workoholik!

24. 09. 2008 | Vaše příběhy
Určitě nejsem jediná, kdo má partnera workoholika. Ale co s tím dělat? Tak tuhle otázku si kladu už pár let, ale ještě jsem nepřišla na způsob, který by zabral.
Náš vztah začal úplně nádherně. Znali jsme se už delší dobu, protože pocházíme oba ze stejné vesnice. Tak že nebyl problém s naším seznámením. Ze začátku jsme měli na sebe hodně času, podnikali jsme různé výlety. Chodili jsem do společnosti a čím dál více se poznávali.

Tato krásná chvíle, ale trvala jen krátkou dobu.

A to je po dobu partnerovi dovolené, pak to co začalo jsem nechápala a jen nevěřícně koukala. Ano, věděla jsem že partner podniká. Ale nevěděla jsem, že je to celodenní záležitost a i bohužel víkendová. Tak že když jsem přes týden viděla partnera pár hodin. Těšila jsem se na víkend, kdy budeme jen a jen spolu. Ale …………………..nebyli. Neustále zvonil telefon, že někdo něco potřebuje.
workoholikJak tohle budu moc vydržet ? Kladla jsem si tuhle otázku. Kamarádce jsem říkala, že to asi nezvládnu.Potřebuji vedle sebe člověka, se kterým mohu být.Nechci jen chlapa co sice domů donese peníze, ale jinak ho člověk vůbec nevidí. Ano sice je hodný, snaží se………..ale.

Kamarádka mi odpověděla: „ Buď ráda, že máš takového chlapa jakého máš. Co jábych za to dala. Ten můj je od rána v práci, od odpoledne v hospodě a večer spí. No řekni, co já pak z toho chlapa mám."

Ano, měla pravdu. Mohu být ráda, za to co mám……….ale.
To ale je tu pořád.
Jsme už spolu 7 let a zatím je to malá změna k lepšímu. Práce je sice pořád hodně……….ale volno už je také.
Teď by chtěl partner rodinu a já nevím. Mám si ho vzít a mít s ním dítě?
Třeba ho to změní a bude chtít být více s rodinou. A nebo také ne a já na vše budu sama.

Tak co teď???


Achiata - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
moj skor naopakSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Podle mého názoru se to nezmění. s přítelem to bylo podobné. Rodinu jsme neplánovali ale přišlo to samo. Měl práci kde dělal týden ranní a týden noční. Do porodu mi to vůbec nevadilo ale pak to bylo hrozné. Na syna jsem byla úplně sama. Malej mi v noci nespal a celou noc jsem byla vzůru. Když se přítel vrátil z práce nadával na mě ať jdu s Páťou z pokoje pryč, že se chce vyspat, ale že já jsem celou noc nespala mu bylo jedno. Říkal ty jsi na mateřský tak se starej. Syn také začal být na mě hrozně závislý a svého tatínka ani neznal. Já jsem z toho byla už psychicky na dně a onemocněla jsem ale i přes to mi nepomáhal. Takhle to bylo 10 měsíců. Pak řekl, že změnil práci. No změnil, kde pracoval 16-20 hodin v kuse. Jeho šéf byl workoholik a byli jsme na tom mnohem hůře. Tohle trvalo doteď. Teď je synkovi dva a čtvrt roku, přítel opět změnil práci. Má supr šichty, alespoň je s námi více doma ale já se nesmím nikam ani hnout. Říká, že on pracuje a nemá čas na malého..je to sobecSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Také souhlasím, že s příchodem dítěte se nic nezmění. Mluvím z vlastní zkušenosti. Před necelými 2 roky se nám nerodila dcera, to to ještě šlo. Ale v letos v létě manžel změnil zaměstnání a je to jen a jen horší. Celý den sedí v práci u počítače, pak přijde domů, rychle najíst a zase k počítači. Když řeknu, jestli se chvíly postará o malou, že si chci jít uklidit, tak mi odpoví, že u něho nebude a že má moc práce. Je pravda, že malá je hrozně vázaná na mě, ale z jakého důvodu, že? Když s ní hnedle není.
Ale věřím, že jsou i takový, které ta rodina změní a začnou se více věnovat rodině, než práci.
Obrázek uživatelky
profil
Podle mě se příchodem dítěte na svět také nic nezmění. Můj bývalý manžel byl též workoholik a to by jeden z hlavních důvodů krachu našeho manželství a 10-ti letého vztahu. A to jsme se již dostali do fáze že budeme uvažovat o dítěti, dokonce jsme se o něj jednu dobu pokoušeli, ale vzhledem k problémům které byly.... nedovedu si dále představit takové manželství a navíc s dítětem. Na druhou stranu ale věřím, že rodičovství dokáže případného tatínka změnit určitě trochu k lepšímu, takže doufám, že moje negativní zkušenost vás nikterak neodradí.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Podle mého názoru se taky nic moc nezlepší.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles