Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Můj první pobyt u moře

14. 08. 2011 | Vaše příběhy

Byla jsem tehdy ještě žákyně prvního stupně základní školy, když moje teta navrhla mým rodičům, že by mě o prázdninách vzala k moři. Rodiče souhlasili a mé nadšení nebralo konce. Vždyť se konečně podívám k moři!

 A tak netrvalo dlouho a seděla jsem v autobuse směr Zadar. Ubytovány jsme byly v jedné velmi příjemné rodině. Pobyt probíhal bez problémů, chodily jsme na procházky, byly na výletě, každý den jsme si vychutnávaly výbornou zmrzlinu, o které jsme si mohly doma nechat jen zdát. A nechybělo samozřejmě ani koupání v moři. Radost z koupání mi však ke konci pobytu velmi znepříjemnil zážitek s medúzou.

Nic netušíc jsem si vychutnávala plavání v moři, když jsem při jednom záběru ucítila strašné pálení na stehnech. V tu chvíli jsem začala rukama od sebe odhánět to, co mi bolest způsobovalo, přitom jsem křičela bolestí a vlastně ani netušila, co na mě „zaútočilo“. Ani nevím, jak jsem ze sebe tu potvoru setřásla, ale na břeh jsem vylezla s brekem, bolestí, třesavkou a navíc ještě popálenými prsty. Na břehu mi pak řekli, že jak jsem plavala, byla za mnou medúza, kterou jsem svými stehny při plavání přitiskla. Na nohách jsem měla pěkně obtisklý „obrázek“ medúzy, ale jinak mi naštěstí nic nebylo. Ale to jen do návratu zpátky domů.

Tady mi nohy otekly, stehna jsem měla jak dva balóny, celé mi to zrudlo, pálilo, a tak nezbývalo nic  jiného, než se vydat za lékařem. Ten mi řekl, že se jedná o alergickou reakci, dostala jsem injekci a nějaké mastičky a za pár dní bylo po problému. Ale i přes tento nepříjemný zážitek byly pro mě ten rok prázdniny nejhezčí.


Autor:prvosenka

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Moc pěkné počteníčko. Setkání s medúzou ještě když vás pořádně popálí je dost nepříjemné.
Obrázek uživatelky
profil
moc pěkně napsanýSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
byl to asi dost nepříjemný zážitek to věřím, pěkný příběh
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles