Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Můj sedmnáctiminutový porod

7. 12. 2010 | Vaše příběhy
Čekala jsem druhé miminko. Termín porodu byl stanoven na 6.4. 2010. Jelikož do té doby jsem neporodila, musela jsem ten den jít ráno do porodnice na vyšetření, kde bylo vše v pořádku. Jen mi nemohli odebrat plodovou vodu k vyšetření, jelikož jsem byla přípustná pouze pro jeden prst.

Byla jsem ráda, že je vše v naprostém pořádku a v klidu jsem jela na návštěvu k mé mamince. Když jsme s mamkou byly na balkoně, syn nás tam zavřel. V tu chvíli jsem byla ráda, že mě ještě netrápí ani "poslíčci" . Takže jsme si s maminkou dělaly srandu, že když mě to chytne, tak budu rodit na balkoně a budou nás muset vysvobodit hasiči. Byla doma ale moje sestra, která nás vysvobodila.

Navečer jsem jela od mamky se synem domů. Nedojeli jsme ale daleko. Po 7 minutách se rozbil trolejbus a museli jsme čekat na náhradní. Čekání bylo zdlouhavé. Cesta nám domů kvůli tomu trvala cca 1,5 hodiny. Když jsme konečně nasedli do náhradního autobusu a jeli domů, nesnesla jsem cestu. Každý hrbol mi byl nepříjemný. Po vystoupení jsem měla tlaky v břiše. Tak jsem se snažila to dávat co nejmíň na sobě znát a syna v klidu dovést domů. Přišli jsme domů, Páťa si za chvilku šel lehnout. Přišla jsem za přítelem a řekla mu, že mě píchá v podbřišku a on mi odpověděl : "No a co?" Takže jsem byla naštvaná, že buď mi nerozumí nebo ho to nezajímá. Odpověděla jsem: "No a nic."

Šla jsem se vysprchovat a bolesti se stupňovaly, místo zmírňování. Lehla jsem si a svíjela se v bolestech, tak konečně přítel vytočil telefon na sanitku. Byli u nás max. do 5 minut. Přijela jsem do porodnice na příjem, kde vynechali jakékoliv vyšetření, klystýr, holení apod. Hned mě hnali na porodní box.

Přišla doktorka a povídá: "Vy jste už na 7 cm otevřená. Budeme čekat na maminku, nebo budeme rodit? " Řekla jsem, že na nikoho čekat nebudeme!!! Moje maminka totiž měla jít k porodu, popadla jsem telefon a při porodu volám mamce, ať přijede. Telefon jsem položila vedle sebe a rodila jsem. Porodní asistentka se mě vyptávala při porodu na adresy, telefon, jména lékařů apod. Takže to bylo celkem hektické.

Maminka hned vyrazila, jeli do porodnice, co to šlo. Když maminka došla do porodnice, tak se akorát narodila Terezka (49 cm, 3 070 g). Byla na světě za 17 minut od příjmu. Narodila se 6.4.2010 ve 21:21.  Tento porod byl krásný, přála bych takovéto vzpomínky všem maminkám. I přesto, že byl bolestivý jako každý, tak to bylo suprové.

Autor:snehurka

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Můj sedmnáctiminutový porod:

Můj sedmnáctiminutový porod
Můj sedmnáctiminutový porod
Můj sedmnáctiminutový porod
Můj sedmnáctiminutový porod
Můj sedmnáctiminutový porod
Můj sedmnáctiminutový porod
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
dcera mněla termín-1.-6.12 a vnučka se narodila 3.12. Jako prvorodička to zmákla perfektně a obě jsou zdravéSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles