Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Muž roku 2019 - finalista č. 5 - Ondřej Kabeláč

Letošní ročník soutěže o nejkrásnějšího muže České republiky Muž roku 2019 zná své finalisty. O titul a postup na světové soutěže krásy zabojuje dvanáctka svalovců. Jsou mezi nimi studenti, učitel, tenisový trenér i zámečník. Tito a mnozí další se 23. srpna 2019 v Náchodě utkají o titul Muž roku 2019.

Muž roku 2019 - finalista č. 5 – Ondřej Kabeláč:


Jméno: Ondřej

Příjmení: Kabeláč

Věk: 29 let

Znamení: blíženec

Bydliště (město): Tlustovousy

Škola/zaměstnání: Učitel odborných stavebních předmětů, výchovný poradce

Muž roku 2019 - finalista č. 5 - Ondřej KabeláčVaše motto: Rodina – místo, kde život začíná a láska nikdy nekončí.

Zájmy: Rodina, přátelé, Jack Russell teriér Kamil, sporty, vzdělávání se, cestování po ČR / v zahraničí, kutilství, zahrada, vaření (amatérské, haha).

Oblíbené jídlo: Z české kuchyně jednoznačně dušená mrkev s hráškem, výpečky a brambory (asi kvalitní školní jídelna, haha). Co se týče světové kuchyně, vede Asie a Bún bò Nam Bô.

Jak dlouho Vám trvá ranní příprava: Pokud se do přípravy nepočítá snídaně, zvládám být ready do 15-ti minut od té doby, co se vykopu z postele. Se snídaní je to poměrně delší doba, dávám si na ní záležet. Přece jen je to základ dne.

Kdo Vás do soutěže přihlásil, přip. proč: Do soutěže Muž roku 2019 jsem se přihlásil sám (dobře, trošku mě k tomu dokopala sestřenice) a to proto, že již delší dobu pracuji na své osobnosti jak po fyzické, tak i duševní stránce. Tím, že jsem se probojoval do TOP12, mám příležitost dostat se do povědomí mnohem většího počtu lidí, takže je větší šance pro inspirování ostatních lidí, aby si šli za svým a dělali to, co je baví a naplňuje.

Co od účasti v soutěži Muž roku očekáváte: Už teď, v průběhu soutěže, jsem získal nesmírné množství zkušeností, které jsou pro mě další motivací. Dostal jsem příležitost poznat skvělé lidi a prožít s nimi spoustu zážitků a opět jsem se pustil do studia jazyků. Od účasti tedy očekávám pokračování a prohlubování tohoto nového náhledu na svět.

Co byste na sobě změnil: Člověk se musí naučit mít se rád takový, jaký je. Je to základ toho, aby byl šťastný. Samozřejmě mám spoustu nedostatků, ale snažím se s nimi pracovat, abych byl vyrovnaný a v psychické pohodě. Momentálně pracuji na tom, abych nebyl nevrlý při řešení věcí s okolím, které se mně zdají být banalitou.

Jaká vlastnost Vás nejlépe charakterizuje: Osobnost člověka je vymezena třemi aspekty, proto je těžké charakterizovat se jedinou vlastností. Každopádně vlastnost, která se u mě prolíná jak do integrace, interakce, tak i ke směřování do cíle je svědomitost.

Jaká by měla být Vaše životní partnerka: Je pro mě důležité, abych se po jejím boku posouval dále a zároveň cítil, že ona se po mém boku cítí bezpečně. Musí mě umět rozesmát i rozbrečet, pochválit i vynadat, respektovat i odporovat – zkrátka být nejlepším přítelem a parťákem.

Čeho si u žen nejvíce vážíte: Zdravá ženská energie – moudrost, upřímnost, smysl pro humor, sebeúcta, trpělivost, tolerance.


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Muž roku 2019 - finalista č. 5 - Ondřej Kabeláč:

Muž roku 2019 - finalista č. 5 - Ondřej Kabeláč
Muž roku 2019 - finalista č. 5 - Ondřej Kabeláč
Muž roku 2019 - finalista č. 5 - Ondřej Kabeláč
Muž roku 2019 - finalista č. 5 - Ondřej Kabeláč
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !