Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Mužem roku ČR 2013 se stal Antonín Beránek

Šestnáctý ročník celorepublikové akce Den dobrých skutků proběhl o víkendu 23. a 24.8. 2013 v Náchodě. Večerní galaprogram pátečního dne akce Den dobrých skutků začal soutěží Muž roku 2013. Dvanáct finalistů z celé České republiky soupeřilo v disciplínách jako je představení, promenáda v luxusním spodním prádle, či módní přehlídka luxusních pánských obleků.

V letošní hvězdné porotě zasedli Vlaďka Erbová, Štěpánka Decastelo,  Michaela Dolinová, Tomio Okamura, Eva Hrušková, Jana Hrušková Yngland, Eva Jurinová, Martin Maxa, Miss Junior Tereza Řehořová, Pavel Novotný, Inna Puhajková, Dominika Mesárošová, Gábina Goldová, Petra Horváthová, Lumír Olšovský, Valérie Zawadská, finalistka České Miss Kateřina Votavová, Luba Skořepová, Jana Bobošíková, Nela Slováková, Silva Dymáková, Muž roku Martin Gardavský, Muž roku Martin Zach, Lucy Junk, vítěz Mister International Ali Hammoud či její výsosti královna Mary Reynolds.

Muž roku 2013 zná své vítězeStarosta města Náchod Jan Birke vyzvedl, že Luba Skořepová slavila devadesáté narozeniny a pogratuloval ji za všechny občany města Náchod. Během večera vystoupili Yvetta Blanarovičová, EKI, Michaela Nosková, Marcela Březinová, Jan Bendig, Dan Mrózek, Tomáš Savka, Kamila Nývltová, Vašek Noid Bárta, Markéta Konvičková, Jesus & Bohemians Gipsy, Dannie a Santiago Ferreira.

Muž roku 2013 – výsledky:


Porota rozhodla takto: Mužem roku ČR 2013 – Mister International se stal Antonín Beránek, kterému je 23 let. Studuje v Brně a je v tuto chvíli bez přítelkyně. Poletí reprezentovat naši zemi na soutěž Mister International do Jakarty.  Při volné disciplíně si vybral vystoupení s balónky. Mister Universe se stal student Adam Nitschmann z Ostravy, který poletí reprezentovat na Mister Universe. Třetí vítěz - student Tomáš Barthell, 22 let z Chebu poletí na mezinárodní soutěž Manhunt International.

Slovenský vítěz Michal Gajdošech, kterému je 23 let,  poletí na Mister International za Slovenskou republiku s Antonínem Beránkem.

Absolutním vítězem soutěže Muž roku 2013 se stal Antonín Beránek

Zdroj, foto: Muž roku 2013

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Mužem roku ČR 2013 se stal Antonín Beránek:

Mužem roku ČR 2013 se stal Antonín Beránek
Mužem roku ČR 2013 se stal Antonín Beránek
Mužem roku ČR 2013 se stal Antonín Beránek
Mužem roku ČR 2013 se stal Antonín Beránek
Mužem roku ČR 2013 se stal Antonín Beránek
Mužem roku ČR 2013 se stal Antonín Beránek
Mužem roku ČR 2013 se stal Antonín Beránek
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !