Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Muži proti ženám - 14.2. 2015

14. 02. 2015 | Televizní tipy
Muži proti ženám je zábavná soutěžní show, postavená na odvěkých rozdílnostech mezi muži a ženami. Právě vzájemné jiskření mezi pohlavími je nepostradatelným kořením vztahů: je jasné, že tyto protistrany se nikdy neshodnou, ale jedno bez druhého sotva mohou existovat.

Díky novému pořadu se mohou diváci zúčastnit nesmiřitelného souboje žen proti mužům – tedy v rámci „boje“ mužského a ženského družstva. Soupeřící týmy složené z oblíbených osobností českého showbusinessu povedou coby hrající kapitáni Tereza Kostková a Dalibor Gondík.

Muži proti ženám - 14.2. 2015Dalším velmi důležitým článkem celého pořadu jsou přímo i diváci ve studiu. Ti jsou rozděleni na ženský a mužský tým, každý tým čítá 100 osob. Diváci „svému“ týmu, složenému ze slavných osobností, aktivně radí a napovídají, prostě soutěží s nimi.

Právě diváci v sále jsou totiž těmi, kdo si v případě vítězství mezi sebou může rozdělit až 105 000 Kč! Show vás nejen pobaví, ale možná vám i pomůže konečně pochopit myšlenkové pochody vašeho milovaného protějšku...   

Muži proti ženám – 14.2. 2015:


V tomto dílu show Muži proti ženám s datem 14.2. 2015 přivede Tereza Kostková do pomyslného ringu ženský tým ve složení Leona Machálková, Jitka Válková a Michaela Dolinová. Zájmy mužů bude hájit Dalibor Gondík spolu s Miroslavem Etzlerem, Zdeňkem Pohlreichem a Filipem Čapkou.  Nenechte si ujít další díl soutěžního klání Muži proti ženám pod taktovkou hrajících kapitánů Terezy Kostkové a Dalibora Gondíka dnes večer na Primě!

Dojde mezi ženami a muži na svátek sv. Valentýna ke smíření nebo budou opět na ostří nože? V soutěži Muži proti ženám ani tentokrát nebudou chybět slovní hříčky a nelehké otázky. Dozvíte se, jaká místa jsou kromě ložnice oblíbená u mužů na sex. Jestli je pro ženy přitažlivější herec či politik. Nebo jestli mají muži raději v posteli ženu dominantní nebo poslušnou?

Filip Čapka k tomuto tématu poznamenává: „Já mám nejraději svou ženu!“ A kde se muži nejraději opalují – v solárku nebo na plovárně? Leona Machálková tipuje, že raději na plovárně, protože tam jdou i „na čumendu“, a zároveň se u toho i opálí… A samozřejmě dojde i na oblíbené vtipy o druhém pohlaví, například: „Víte, proč muži, když přijdou domů opilí, nechávají oblečení na podlaze? Protože v něm stále jsou!

Dalibor Gondík do týmu mužů přivede herce Miroslava Etzlera a Filipa Čapku. Třetím ostrým hochem bude šéfkuchař Zdeněk Pohlreich. Kapitánka ženského týmu Tereza Kostková opět vsadila na krásu a rozum! Do týmu pozvala zpěvačku Leonu Machálkovou, herečku a zpěvačku Míšu Dolinovou a modelku Jitku Válkovou.

Oblíbený soutěžní pořad Muži proti ženám
můžete sledovat v sobotu 14.2. 2015 od 20:15 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Muži proti ženám - 14.2. 2015:

Muži proti ženám - 14.2. 2015
Muži proti ženám - 14.2. 2015
Muži proti ženám - 14.2. 2015
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda