Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Muži proti ženám - 7.2. 2015

7. 02. 2015 | Televizní tipy
Muži proti ženám je zábavná soutěžní show, postavená na odvěkých rozdílnostech mezi muži a ženami. Právě vzájemné jiskření mezi pohlavími je nepostradatelným kořením vztahů: je jasné, že tyto protistrany se nikdy neshodnou, ale jedno bez druhého sotva mohou existovat.

Díky novému pořadu se mohou diváci zúčastnit nesmiřitelného souboje žen proti mužům – tedy v rámci „boje“ mužského a ženského družstva. Soupeřící týmy složené z oblíbených osobností českého showbusinessu povedou coby hrající kapitáni Tereza Kostková a Dalibor Gondík.

Muži proti ženám - 7.2. 2015Dalším velmi důležitým článkem celého pořadu jsou přímo i diváci ve studiu. Ti jsou rozděleni na ženský a mužský tým, každý tým čítá 100 osob. Diváci „svému“ týmu, složenému ze slavných osobností, aktivně radí a napovídají, prostě soutěží s nimi. Právě diváci v sále jsou totiž těmi, kdo si v případě vítězství mezi sebou může rozdělit až 105 000 Kč! Show vás nejen pobaví, ale možná vám i pomůže konečně pochopit myšlenkové pochody vašeho milovaného protějšku...

Muži proti ženám – 7.1. 2015: 


V tomto dílu show Muži proti ženám přivede Tereza Kostková do pomyslného ringu ženský tým ve složení Bára Basiková, Iva Kubelková a Tereza Černochová. Zájmy mužů bude hájit Dalibor Gondík spolu s Alešem Hámou, Petrem Kolářem a Vilémem Čokem. Nenechte si ujít další díl soutěžního klání pod taktovkou hrajících kapitánů Terezy Kostkové a Dalibora Gondíka dnes večer na Primě!

Víte, jaký je rozdíl mezi mužem a E. T. mimozemšťanem? Kolik procent českých žen se nechalo plasticky zkrášlit? A jestli české ženy preferují muže ostříhané dohola nebo ženy s dlouhými vlasy? Čemu se muži věnují nejraději ve volných chvílích? Jiskřící souboj mužů i žen pokračuje na obrazovce TV Prima i tuto sobotu. Kapitán mužského týmu Dalibor Gondík si do souboje povolal ostříleného zpěváky Vildu Čoka, u kterého prý vždy měla hudba před ženami přednost, a Petra Koláře, u jehož zpěvu jdou ženy do kolen.

Třetím bojovníkem je moderátor, hudebník a herec Aleš Háma. Tereza Kostková povolala do svých řad na pohled křehké, ale v jádru kurážné krasavice – zpěvačku a inženýrku reprodukční biotechnologie Terezu Černochovou, modelku a moderátorku TOP STAR magazínu Ivu Kubelkovou a zpěvačku Báru Basikovou.

Oblíbený soutěžní pořad Muži proti ženám
můžete sledovat v sobotu 7.2. 2015 od 20:15 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Muži proti ženám - 7.2. 2015:

Muži proti ženám - 7.2. 2015
Muži proti ženám - 7.2. 2015
Muži proti ženám - 7.2. 2015
Muži proti ženám - 7.2. 2015
Muži proti ženám - 7.2. 2015
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
dívám se
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles