Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Muzikál Děti ráje a písničky Michala Davida, na které jste určitě nikdy nezapomněli

9. 12. 2010 | Kultura

Příběh muzikálu Děti ráje se odehrává v 80. letech mezi partičkou maturantů, kteří si užívají svého studentského života plnými doušky! Proč také ne? Diskotéky, alkohol, krásné maturantky a „frajeři dýdžejové“ … alespoň nepatrný náznak muzikálu Děti ráje. Vše oživují nestárnoucí písničky Michala Davida, které si zamiloval jistě každý z nás.


Děti ráje vyprávějí příběh skupinky teenagerů, kteří nemají větších problémů, než zvládnutí maturitní zkoušky – zkoušky dospělosti. Nebo to tak v prvopočátcích alespoň vypadá. Všemu šéfují dýdžejové Tom a Stanley (SagvanTofi, Lukáš Vaculík, Braňo Polák a Martin Zounar), kteří dávají příběhu Děti ráje ten správný šmrnc a spád.


muzikalJen bojácný romantik Michal (František Pytloun, Tomáš Löbl) se vymyká všem zaběhnutým stereotypům a životnímu stylu kolektivu. Jak dopadne jeho maturitní pouť a kdo nakonec zvládne obávanou zkoušku úspěšně a kdo ji „projede na plné čáře“ ? Vše samozřejmě komplikují první lásky, strasti a trápení, kterým se jistě nevyhnul nikdo z nás.


Muzikál Děti ráje u nás měl premiéru 14. 9. 2009 a u diváků si získal nefalšovaný obdiv a nemalou popularitu. Především stylové písničky Františka Janečka, Michala Davida a Zdeňka Bartáka vnášejí do příběhu velký kus nostalgie a nefalšované radosti, které je v jednotlivých písničkách skutečně velká dávka.


Chcete si i vy vylepšit pochmurnou podzimní náladu známými hity a skvělými hereckými výkony? Navštivte divadlo Goja Music Hall na pražském Výstavišti a vychutnávejte si plnými doušky skvělé provedení muzikálu Děti ráje.


Děti ráje režíruje Petr Novotný, který má za sebou nemalé úspěchy například s muzikálem Jesus Christ Superstar, Les Misérables nebo Miss Saigon. Muzikál slibuje nezapomenutelné zážitky pro všechny, bez rozdílu věku! Zavzpomínejte na to, jaké to bylo být Dětmi ráje!


Zdroj: Děti ráje.cz


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2   3   4  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
to byla má 1. gramofonová deska!!!Všechny písničky znám dodnes, moc bych to chtěla vidětSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
se líbil celé rodině. Byl to supeeeeeeeeeer výletSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
jsou výborný, viděla jsem je v lednu a teď jsem si napsala Ježíškovi o další vstupenkuSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
hned bych jela,ale teď to s dětma nezvládnu,snad ještě bude příležitostSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Hned bych jela ,musí to být zážitek,ale....Tak snad někdy do budoucna.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles