Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Muzikál Ženy na pokraji nervového zhroucení

15. 12. 2017 | Kultura
Premiéra světoznámého muzikálu ŽENY NA POKRAJI NERVOVÉHO ZHROUCENÍ v režii umělecké šéfky Divadla Na Fidlovačce Kateřiny Duškové proběhla na 7. prosince 2017.

Na jeviště Divadla Na Fidlovačce vtrhnou barvy, temperament, humor a vášeň almodóvarského Madridu v podobě muzikálu o ženách a mužích a jejich vzájemném trápení. Čeká na vás neodolatelná kombinace romantiky a humoru, silných postav, nádherných melodií a hereckých a pěveckých výkonů.

Režisérka Kateřina Dušková k „Ženám na Fidlovačce“ říká: „Předloha je vynikající. Jde o muzikál, který je kromě dobrých písní plný silných situací. Je tragikomický, dojemný, s nadhledem vypráví o našem ženském světě. Dává nám šanci nebrat se až tak příliš vážně. Konečně!“

Muzikál Ženy na pokraji nervového zhrouceníAtmosféru Madridu konce osmdesátých let přiblíží herecké, pěvecké a taneční výkony v podání Pavly Tomicové, Ivy Pazderkové, Petra Stacha, Lukáše Vlčka, Lukáše Pečenky, Heleny Karochové, Martiny Randové a dalších.

Tvůrčí tým

Muzikálovou adaptaci stejnojmenného filmu Pedro Almodóvara z roku 1988 má na svědomí hvězdná dvojice David Yazbek (Do naha!) a Jeffrey Lane (Špinaví, prohnilí lumpové).

Režie pražského ztvárnění pro Divadlo Na Fidlovačce se ujímá jeho umělecká šéfka Kateřina Dušková (např. Šumař na střeše, Sugar aneb Někdo to rád horké, Sen noci svatojánské) se svým tvůrčím týmem (Pavel Kocych - výprava, Darek Král - hudební nastudování, Tomáš Kypta - kostýmy, Ivana Hannichová - choreografie, Kateřina Jonášová - dramaturgie).




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Muzikál Ženy na pokraji nervového zhroucení:

Muzikál Ženy na pokraji nervového zhroucení
Muzikál Ženy na pokraji nervového zhroucení
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !