Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Myslete na svou letní dovolenou s předstihem! Vyplatí se vám to!

8. 01. 2017 | Praktické rady
Vánoce jsou za námi a proto je nyní ideální doba na výběr vaší letošní letní dovolené. Plánování dovolené s předstihem se rozhodně vyplatí. A my vám povíme hned několik důvodů.

Pokud totiž řešíte prázdniny u moře na poslední chvíli, často přicházíte o možnost strávit dovolenou přesně podle Vašich představ. Předejděte tomu a začněte chystat vaši letní dovolenou už v tomto zimním období. Ušetří si tak čas i peníze.

Léto začíná právě teď!


Cestovní kanceláře již v závěru loňského roku spustily předprodeje zájezdů na léto 2017.  Kapacity hotelů v různých destinacích jsou nyní zatím minimálně obsazeny, a proto bude vaše poptávka splněna do posledního puntíku. Kromě toho, že většina cestovních kanceláří nabízí na určité typy zájezdů výrazné slevy pro vaše ratolesti, můžete čerpat nesporné výhody od změn destinací týden před odletem až po parkování na letišti zdarma po celou dobu trvání vaší dovolené, ale i mnohé další.

Baví se i děti


Pokud chcete svoje skotačivé dítě během dovolené zabavit, můžete využít služeb různých dětských klubů, se kterým vaše dítě objeví plný svět radosti, her a legrace. Po celou dobu dovolené se můžete v klidu slunit na pláži a čeští animátoři se o dítko dobře postarají. Veškeré činnosti jsou uzpůsobeny nárokům dětí – věku a jeho schopnostem.

letní dovolená u moře

Tipy na ideální rodinné destinace


Kréta – ostrov stvořený pro nádhernou dovolenou

Mezi nejpopulárnější rodinnou destinaci patří bezkonkurenčně řecká Kréta, kterou si zamilujete díky řadě atrakcí, nádhernému počasí a obklopující překrásné přírodě. Pokud si chcete odpočinout v lůně krásného krétského ostrova uprostřed Středozemního moře, zkuste například letoviska Gouves, Kolymbari nebo Sissi, kde vás čeká dostatek aktivit pro celou vaši rodinu, služby na úrovni a velmi přátelská atmosféra.


Mallorca – nejhezčí západy slunce ve Středozemí

Na překrásném ostrově Mallorca v západní části Středozemního moře na vás budou čekat po celou sezonu letní teploty kolem 30 stupňů, krásné běloskvoucí pláže a průzračně modré moře. Ačkoliv je Mallorca poměrně turisticky oblíbená, zdejší krajina si uchovala původní romantický ráz. Celý ostrov je posetý pomerančovníky a citronovníky, připadáte si zde tedy opravdu jak v ráji.

Zdroj, foto: CK Fischer


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles