Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Mystická show Gregorian - The Dark Side of the Chant

24. 01. 2011 | Kultura
Po dlouhé době u nás opět vystoupí jedinečné německé vokální uskupení GREGORIAN se svou mystickou show THE DARK SIDE OF THE CHANT a to hned na dvou exkluzivních koncertech, 23. 2. v Praze a 12. 3. v Ostravě! Svým pojetím největších hudebních hitů ve stylu gregoriánských chorálů jsou jediní na světě.

GREGORIAN na svém turné 2011, THE DARK SIDE OF THE CHANT, nabídnou největší a nejsložitější pódiovou show od začátku projektu a slibují
fantastickou nadčasovou produkci s neopakovatelným hudebním zážitkem.
Turné začíná 2. 2. v Hamburku, dále pokračuje v Rakousku, Švýcarsku, České republice, Rusku, Polsku, Estonsku, Litvě a Chorvatsku.

GREGORIANGREGORIAN je vynikající hudební fenomén, kterému se podařilo za více než deset let úspěšně propojit gregoriánský chorál s prvky současně popové a rockové hudby. Hamburský hudební producent Frank Peterson přišel jako první s myšlenkou přepracovaní aktuálních hudebních hitů do stylu, který se blíží zpěvu středověkých mnichů. Během desetiletí se GREGORIAN stali se svým neopakovatelným mystickým zvukem a s více než 5 miliony prodaných alb velmi žádaným a vyhledávaným uskupením. Více než milion lidi vidělo po celém světě živě vystoupeni GREGORIAN, v České republice je fanoušci měli možnost vidět v roce 2005 a 2008.

V posledním albu THE DARK SIDE OF THE CHANT, které se stalo druhým nejprodávanějším albem v Německu v tomto roce, jsou skvěle zpracovány ve stylu gregoriánských chorálů některé z velkých rockových hitů všech dob.
Nikdy předtím nebyly např. zpracovány skladby jako "Hells Bells" (AC / DC), "Bring Me To Life" (Evanescence), "Lucifer" (Alan Parsons Project) nebo "Stripped" (Depeche Mode) a další v tak nádherném polyfonním podáni. Skladba "O fortuna“ potěší zcela jistě fanoušky Carla Orffa (Carmina Burana).

Malá ochutnávka pro Vás:









Zdroj: Ticket Art

Veronika J.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
bych je viděla
Obrázek uživatelky
profil
lákavé...určite stojí za návštevu
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Mašle