Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Na cestě po Cordillera Real

17. 06. 2015 | Televizní tipy
Na cestě po Cordillera Real s Jiřím Bartoškou a Miroslavem Donutilem po nejpestřejší části Bolívie – s obřím jezerem Titicaca a nejvýše položeným administrativním městem světa La Paz.

Bolivijské Andy jsou v podstatě náhorní plošinou, ohraničenou vysokými horskými hřbety. Navštívíme úpatí nejvyšší hory Cordillera Real, Ilimani. Lidé na zdejším venkově žijí spíš v malých společenstvích, pěstují si jen to, co sami spotřebují, a některé ženy zhotovují keramiku nebo tkají látky, aby si přivydělaly.

Na cestě po Cordillera RealV pořadu Na cestě po Cordillera Real navštívíme farmu s chovem lam a seznámíme se s výrobou produktů z jejich srsti. Dozvíme se o příbězích a legendách i tradičním životě v bolivijských horských vesnicích a také budeme obdivovat masky v průvodu nejslavnějšího bolivijského karnevalu, který se každoročně koná pod vrcholky majestátních hor ve městě Oruro.

V pořadu Na cestě po Cordillera Real se setkáme s horníky z měděných dolů v Corocoro a navštívíme také Rurrenabarque, druhou stranu Cordillera Real, kde krajina velehor klesá přes horskou džungli do oblasti nedozírné Amazonie a kde se vyprahlá země mění v bujnou krajinu řek, pralesů a pamp.

Na cestě po Cordillera Real můžete sledovat 17. 6. 2015 od 21 hodin na ČT2!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Na cestě po Cordillera Real:

Na cestě po Cordillera Real
Na cestě po Cordillera Real
Na cestě po Cordillera Real
Na cestě po Cordillera Real
Na cestě po Cordillera Real
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles