Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Na co si dát pozor při online sjednání cestovního pojištění?

10. 05. 2018 | Finance
-Komerční sdělení-

Cestovní pojištění je službou, která vás chrání při návštěvě jakéhokoliv státu. Je to především finanční ochrana v okamžiku, kdy se vám něco stane a je třeba uhradit výdaje za lékařskou péči a přidružené činnosti. Jak můžete správně tušit, cestovní pojištění není radno podceňovat, protože náklady na jakoukoliv léčbu, byť malého charakteru mohou dosahovat desetitisíců až statisíců.

Proto berte vždy za automatické, že před odjezdem do zahraničí, ať už jde o rodinnou dovolenou nebo pracovní cestu, uzavřete cestovní pojištění na příslušnou dobu. Otázkou nyní zůstává, u jaké společnosti se pojistit? Na to vám odpoví následující řádky.

Srovnání cestovního pojištění online


V produktových nabídkách jednotlivých pojišťoven se lze mnohdy vyznat jenom stěží, navíc jich existuje několik, které vám mohou poskytnout profesionální služby se vším všudy. Abyste nemuseli na poslední chvíli uzavírat smlouvu u první z nich nebo je obtížně porovnávat, vsaďte na cestovní pojištění online.

cestovní pojištěníAno, využijte všech dostupných nástrojů, jež vám umožní najít nejvýhodnější cestovní pojištění nejenom pro vás samotné, ale pro celou vaši rodinu.
K tomu slouží praktické internetové kalkulačky, které na vás po zadání několika důležitých údajů vychrlí seznam pojišťoven a jejich produktů, z nichž budete moci vybírat. I když je srovnání cestovního pojištění online velice vyhledávanou a oblíbenou službou šetřící spoustu drahocenného času a peněz, měli byste vědět o tom, co si pohlídat a na co si dát pozor.

Co je důležité při sjednání cestovního pojištění online?


V první řadě si cestovní pojištění sjednejte od prvního dne, který budete trávit v zahraničí, i když to bude pouhá hodina před půlnocí. Nikdy totiž nevíte, co se může stát. To samé platí pro den odjezdu, respektive příjezdu do České republiky.

Cestovní pojištění online
by mělo být spojeno s odpovídajícím typem vaší cesty.
    • Turistické cestovní pojištění
    • Pracovní cestovní pojištění pro manuální práce
    • Pracovní cestovní pojištění pro nemanuální práce

Dále si ohlídejte rozsah budoucí pojistky. To se týká především těch, kdo plánují jakékoliv adrenalinové pohybové aktivity. Ne každý sport patří k těm rekreačním, proto je třeba připojistit se na rizikové nebo dokonce extrémní sporty. Tím se vyvarujete jakýmkoliv případným problémům s finančním plněním, pokud by se doopravdy něco stalo.

Srovnání cestovního pojištění online berte vážně také z pohledu nejrůznějších služeb navíc. Ne každý se spokojí jen se základními léčebnými výlohami, takže neváhejte, když je budete chtít navýšit. V rámci dalšího připojištění si prohlédněte i několik přidružených produktů, jež vám mohou přijít vhod.

    • Úrazové pojištění
    • Pojištění storna cesty
    • Pojištění zavazadel
    • Pojištění odpovědnosti

Sjednání cestovního pojištění na internetu


Pokud si pohlídáte všechny výše uvedené věci, je pravděpodobné, že vámi zvolené cestovní pojištění online bude díky porovnání to nejvhodnější na trhu. A víte, co je na celém procesu to nejzajímavější? Smlouvu na vámi vybrané pojištění můžete uzavřít online, tudíž bez návštěvy jakékoliv pobočky pojišťovací společnosti. Platnost takového cestovního pojištění je u většiny pojišťoven v podstatě obratem po uhrazení potřebné platby. Takže tímto způsobem můžete řešit i cestovní pojištění těsně před odjezdem na poslední chvíli.

A víte, kdo vám nabízí spolehlivé „online cestovní pojištění srovnání“? Je to internetový portál Ušetřeno.cz, kde se vám dostane variabilních a výhodných nabídek šitých doslova na míru. Celý proces vám mimo jiné nezabere více než několik minut. Tak neváhejte a srovnávejte.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !