Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Na školní výbavu s přehledem!

28. 08. 2019 | Výchova
-Komerční sdělení-

Poslední prázdninový týdenje v plném proudu, děti si užívají poslední dny volna, ale pro rodiče se nese spíše v duchu zařizování, příprav na školu a nákupu školní výbavy.

Samotný výběr školní výbavy může být pro řadu z nás pořádný oříšek. Jak vše zařídit a na nic důležitého nezapomenout, a přitom dítěti dopřát vše rozumné, kvalitní a za přijatelnou cenu? Stačí se řídit několika tipy.

Školní pomůcky

od českých výrobců


Zorientovat se na širokém trhu školních potřeba dá pořádně zabrat. Vhodné je proto před nákupem vytvořit seznam, abychom předem věděli, co potřebujeme dítěti koupit a nenechávali se při nákupu strhnout emocemi.

lepidla HerkulesZe seznamu můžeme navíc postupně odškrtávat a mít tak dokonalý přehled o tom, co ještě potřebuje dořešit a dokoupit.

Vhodné je vsadit na školní pomůcky a výbavu od českých výrobců, ideálně s letitou tradicí. Volit můžeme takové, které jsme znali jako děti, sami jsme je používali a máme je vyzkoušeny i ze svého vlastního dětství. A byť se za kvalitu pro děti vyplatí trochu připlatit, právě osvědčení čeští výrobci jsou často zárukou, že nás nákup školních pomůcek finančně nezruinuje.

Školní výbava pro správný úchop


Správná školní výbava musí obsahovat desítky položek. Při jejím výběru bychom ale měli myslet především na zdraví našeho školáka a spíše než na módu bychom měli dbát na praktičnost a funkčnost.

lepidla HerkulesU psacích potřeb je ideální volnit trojhranné psací potřeby, které pomáhají se správným úchopem i tím, že díky jejich tvaru si dítě přirozeně rozloží prsty, na pero netlačí a ani nemá nepřirozeně natočenou či vyvrácenou ruku. To je zásadní nejen pro pozdější správné psaní, ale i ze zdravotního hlediska, kdy se předejde bolesti svalů a šlach a dítě navíc není po chvilce unavené a otrávené.

Tento trend navíc podporují i výrobci dalších školních pomůcek, jako jsou lepidla Herkules. Dnes už je totiž možné zakoupit i trojhranné lepicí tyčinky, se kterými se dětem jednak dobře pracuje a rovněž podporují i jemnou motoriku a nácvik správného úchopu - to je nový Herkules Trojhránek. Lepicí tyčinka by zároveň měla být i součástí výbavy penálu. Pro školní tvoření je totiž ideální, dítěti se s ní snadno pracuje, jednoduše se aplikuje, je pestrobarevná a zábavná a ani nehrozí zašpinění se od lepidla či zašpinění okolí.


lepidla Herkules

NOVINKA

- HERKULES TYČINKA TROJÚHELNÍK -

LEPICÍ TYČINKA

PRO PEVNÉ SPOJE I SPRÁVNÝ ÚCHOP


Oblíbená lepidla a lepicí tyčinky Herkules přichází s další novinkou ve svém portfoliu. Tou je speciální lepicí tyčinka Trojúhelník v unikátním trojúhelníkovém tvaru. Ideální je pro děti do škol a výtvarných a kreativních kroužků a dílen, ale i na domácí nebo kancelářské lepení.

Díky posuvnému mechanismu se s ní dobře pracuje, speciální tvar umožní přesné nanesení lepidla i na okraje a špatně přístupná místa a navíc, jak potvrzují psychologové, napomáhá i se správným úchopem a podporuje rozvoj jemné dětské motoriky. Vhodná je k lepení papíru, kartonu, kůže i dalších dřevovláknitých a savých materiálů. Děti už na první pohled zaujme svým trojhranným tvarem i díky pestrým barvám.

K dispozici je totiž v klasické červeno-žluté, ale také ve žluté, oranžové, zelené a fosforové barvě. K také dostání v papírnictví a hobby marketech.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Na školní výbavu s přehledem!:

Na školní výbavu s přehledem!
Na školní výbavu s přehledem!
Na školní výbavu s přehledem!
Na školní výbavu s přehledem!
Na školní výbavu s přehledem!
Na školní výbavu s přehledem!
Na školní výbavu s přehledem!
Na školní výbavu s přehledem!
Na školní výbavu s přehledem!
Na školní výbavu s přehledem!
Na školní výbavu s přehledem!
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !