Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Na vlastní nohy - Dokonalý svět

14. 03. 2018 | Televizní tipy
V unikátním dokumentárním cyklu Na vlastní nohy - Dokonalý svět se vydáme na dobrodružnou výpravu do Číny se scenáristou a režisérem Rudolfem Havlíkem.

Jednou bude všechno stejné. Stejné věci, stejní lidé, stejná města. To proto, abychom se cítili v bezpečí, abychom všude na světě dostali stejné zboží. Města budou plná upozornění, doporučení, zákazů, příkazů a pravidel, bez kterých to nepůjde. Stejní lidé přece chtějí stejné věci. A jsou ovladatelní.

Možná nás to jednou čeká, protože svět už takový mnohdy je. V sedmém dílu cyklu Na vlastní nohy - Dokonalý svět se vydáváme do Číny. Do té supermoderní. Do metropole Šanghaj a odtud pomalu Na vlastní nohy - Dokonalý světzpět proti toku času, zpátky do historie tradic a zvyků, na které v dnešní době trochu zapomínáme. Tady i v Číně.

Společnost se změnila, i svět se změnil. Lidé si ani neuvědomují, jak se jim do života plíživě dostává nekonečný stereotyp stejnosti. Jednou totiž skutečně může být všechno stejné. A to by byla věčná škoda. Máme vůbec ještě šanci? Nebo budeme jednou v moderních městech všichni stejní?

Cyklus režisér natáčel dlouhých pět let. V každém dílu se věnuje jinému příběhu a volí jiný vyprávěcí rámec podpořený atraktivním obrazovým materiálem, filmovou hudbou a podmanivým komentářem Ondřeje Vetchého.

Na vlastní nohy - Dokonalý svět lze sledovat 14. 3. 2018 od 21,30 hodin na ČT2!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Na vlastní nohy - Dokonalý svět:

Na vlastní nohy - Dokonalý svět
Na vlastní nohy - Dokonalý svět
Na vlastní nohy - Dokonalý svět
Na vlastní nohy - Dokonalý svět
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles