Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nádraží 3. díl - To je bomba

18. 01. 2017 | Televizní tipy
5 komiků, 50 postav a 2 vlaková nádraží. Nová skečová show Ondřeje Sokola, Michala Suchánka, Richarda Genzera, Igora Chmely a Martina Fingera Nádraží je tu s 3. dílem.

V prostorách Hlavního nádraží v Praze byl nalezen podezřelý kufřík. Dvojice pracovníků ostrahy jej vyhodnotila jako nastraženou bombu. Nastává mimořádná situace, která vyžaduje koordinaci všech zaměstnanců na železnici, ale i těch, kteří pracují v budově nádraží, jako je třeba toaletářka a její nová svěřenkyně, které vyhodnotí situaci po svém, stejně jako třeba prodavač řetězce Burger Duke ve foyer nádražní budovy.

Nádraží 3. díl - To je bombaMajitelka butiku s oděvy z pořadu Nádraží 3. díl - To je bomba naopak situaci s bombou nevnímá až tak vyhroceně. Odlehčit napětí se snaží i průvodčí v jednom z vlaků, který právě vyjel z Hlavního nádraží, ale zdá se, že u některých cestujících příliš nepochodí. Zmatku mezi panicky utíkajícími cestujícími se snaží naopak využít litevský taxikář.

A jistý nádražák žádá v kritických okamžicích svého psychologa o neschopenku, protože celá záležitost s bombou na něj dolehla a má teď trauma. Generální manažer nádraží přesto svolává přes svou tiskovou mluvčí rychlou tiskovou konferenci, na níž se vyjádří k nálezu bomby na nádraží. Jenže televizní reportér zjišťuje, že reakce železničářů v Ostravě jsou na potenciální bombový útok na pražském Hlavním nádraží poněkud odlišné.

Nádraží 3. díl - To je bomba můžete sledovat 18. 1. 2017 od 22 hodin na ČT2!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Nádraží 3. díl - To je bomba:

Nádraží 3. díl - To je bomba
Nádraží 3. díl - To je bomba
Nádraží 3. díl - To je bomba
Nádraží 3. díl - To je bomba
Nádraží 3. díl - To je bomba
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !