Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nahá jsi krásná - Má všechno, i přesto není spokojená

21. 04. 2009 | Televizní tipy

Jana léta tajně toužila po dokonalých, dlouhých nohou. Chtěla by se cítit jako super kočka, ale nedokáže shodit ani ty čtyři kila navíc. Na první dojem jí ale v životě vlastně nic nechybí, má báječnou rodinu, milujícího manžela. I přes to není se sebou spokojená.

Jana Skřejpková, která vloni překročila čtyřicítku, si svůj poměrně komfortní život docela užívá. Má také proč. Žije s manželem v krásné vilce, dva téměř dospělí synové už nepotřebují žádnou výjimečnou mateřskou péči, těší se ze dvou čtyřnohých přátel, které vodí na procházky do přírody. Zdá se, že Jana si umí vychutnat každé volné chvilky ve svém domě ve Švábenicích, když právě nepracuje jako celní deklarantka. Ráda sportuje – v zimě lyžuje, v létě jezdí na kole - stará se o zahrádku nebo odpočívá u bazénu. A dokonce se u něj i svlékne!

Trápí tedy Janu vůbec něco?
A proč se přihlásila do soutěže Nahá jsi krásná? Janě se ale opravdu nelíbí její nohy. Má pocit, že je má křivé a mezi lýky má díru. Když vzpomíná, jak se jí spolužáci posmívali: „O berličce, hnáty křivé,“ dodnes jí to vžene slzy do očí. Tento estetický problém, s nímž se nikdy nikomu nesvěřila, až teprve Liboru Šulovi, v sobě Jana dusí léta. Bylo by jí trapné s tím obtěžovat staré rodiče nebo okolí. Janě se také nelíbí její prsa, chtěla by je pevnější, přivítala by hubenější boky, stehna a pas. Nepříliš vysoká Jana by chtěla mít postavu jako modelky Petra Němcová nebo Tereza Maxová.


Pár mollových tónů také zazní, když se dozvíme, že Jana umí být panovačná a že o svoji domácnost pečuje s až urputnou čistotností. Čelí paní Jana svému, ať už domnělému, či skutečnému hendikepu, přehnanou sebekontrolou? Nedává si do pořádku duši tím, že s dočasným efektem uklízí, čistí a přerovnává věci kolem sebe, zatímco by potřebovala spíš vygruntovat duši?

Sledujte pořad Nahá jsi krásná v úterý 21. dubna ve 21.15 na Primě!

Čtěte také:
Iveta: ,,Nač velká prsa, která nikoho nenakojí?"
Porucha příjmu potravy byla jejím voláním o pomoc...
Nahá jsi krásná: Adéla má fobii ze svého těla
Hanka: Chci sebevědomí a berušku na rameni
Nahá jsi krásná - Kateřina spí nalíčená. Co kdyby hořelo?
Nový pořad Nahá jsi krásná

Zdroj: Prima.cz

Lydias
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Jana léta tajně toužila po dokonalých, dlouhých nohou. - redakce, jste si jistí, že je to správně česky?

Jinak paní Jana má fakt super postavu, co by za to jiné daly...
Obrázek uživatelky
profil
Mít její postavu tak nic neřeším.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles