Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nahá jsi krásná - Michaela: „Protože miluju své děti, nechci opakovat chyby rodičů.“

12. 05. 2009 | Televizní tipy
Michaela Plasová z Kralup nad Vltavou je mladá maminka dvou dětí. Je jí 31 let a s manželem vychovávají sedmiletého Marka a čtyřletou Jindřišku. Michaela říká, že v její nové rodině je až na peníze, s nimiž válčí, všechno v pořádku, respektive bylo by, kdyby si z dětství nepřinesla do vztahu úplně pošlapané sebevědomí.

I když její o tři roky mladší muž dělá, co může, aby se Míša cítila jako přitažlivá žena – protože pro něj taková je –, ona si nevěří a každou lichotku bere spíš jako útěchu. V dětství se cítila osamělá, stála stranou kolektivu, připadala si jako úplný outsider. Rodiče se o její problémy nezajímali, snažili se, aby Michaela a její sourozenci byli tak nějak oblečení a neměli hlad, ale to bylo tak všechno. Míša si připadá jako nechtěné dítě, neměla ani pomůcky do školy, děti se jí proto stranily nebo se jí pošklebovaly. Teprve ve třetím ročníku okolí došlo, že je to srdečná, obětavá a hodná holka.

Nahá jsi krásná - Michaela: „Protože miluju své děti, nechci opakovat chyby rodičů.“Míšin otec byl profesionální voják, který nebýval moc doma, často cestoval. Maminka je pomocná kuchařka ve školní jídelně a vztahy mezi dcerou a rodiči nejsou ideální. Michaele nepomáhají s dětmi a nezájem z jejich strany přetrvává. Míša je stydlivá, a proto je zázrak, že se před osmi lety odhodlala oslovit nynějšího manžela a vyzvala ho, aby ještě neodcházel z vinárny. Přemluvila ho – a dobře udělala, její muž je dnes tou největší kotvou jejího života. V tomto případě sehrál alkohol kladnou roli, dal dohromady dva lidi, kteří se měli potkat.

Chemik Marek se jí snaží tyto citové újmy vynahradit, ale v reálném životě pár bohužel dost válčí s penězi, splácí hypotéku na třípokojový byt v paneláku. Michaela je po mateřské a chodí na brigádu do obchodního domu, kde pracuje jako pokladní, a k tomu si dodělává maturitu. Často si musí půjčovat a tato situace ji přirozeně deprimuje. Někdy si kvůli tomu i popláče.

Marek je rád, že se Míša přihlásila do soutěže, protože i když jemu nepřipadá ošklivá nebo tlustá, vadí mu, že se tak sama vidí a nemůže se zcela uvolnit a odhodit zábrany v intimních chvílích, kdy jsou spolu. Míša se vidí jako bytost s příliš silným krkem, vadí jí „hrozná“ prsa, velké břicho a silná a třaslavá stehna. Aby zakryla tyto nedostatky, nosí jen dlouhé kalhoty, tričko a tenisky – vše pokud možno v myších barvách. Protože nemá na rozhazování, ani materiály a střihy nebývají kvalitní. V tomto směru by velmi potřebovala poradit.

Michaela je další pošlapaná dušička, která se přihlásila do pořadu, kde, jak doufá, jí Libor Šula pomůže a poradí, aby se měla ráda a připadala si krásná i nahá. Sledujte další díl z cyklu Nahá jsi krásná v úterý 12. května ve 21.15 na Primě!


Čtěte také:
Nahá jsi krásná: Svému tělu říká KarelNahá jsi krásná - Michaela: „Protože miluju své děti, nechci opakovat chyby rodičů.“
Nahá jsi krásná - Přítel ji opustil během těhotenství, protože ztloustla
Nahá jsi krásná - Má všechno, i přesto není spokojená
Iveta: ,,Nač velká prsa, která nikdy nikoho nenakojí?"
Porucha příjmu potravy byla jejím voláním o pomoc...
Nahá jsi krásná: Adéla má fobii ze svého těla.
Hanka: Chci sebevědomí a berušku na rameni
Nahá jsi krásná - Kateřina spí nalíčená. Co kdyby hořelo?
Nový pořad Nahá jsi krásná

Zdroj: Prima.cz

Lydias
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !