Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Náhoda u obchoďáku

14. 04. 2011 | Vaše příběhy
Vážení,

     rozhodla jsem se Vám napsat příběh o tom, jak se má kamarádka Jana seznámila se svým manželem Danielem. Osud jejich seznámení tak sehrál, že by to člověk lépe nevymyslel.

     Se svou kamarádkou Janou se znám již spoustu let. Neměla moc štěstí na muže. Ve svých 29 letech byla ještě sama, bezdětná a zoufale toužící po spřízněné dušičce. Toužila poznat velkou lásku, ale když jsem ji několikrát chtěla s nějakým mužem, svým kamarádem nebo bývalým spolužákem, seznámit, vždy to byla ona, která couvla a bála se začínat vztah s „úplně cizím chlapem“, jak se vyjadřovala.
     Byly jsme tehdy spolu na procházce a já si potřebovala pro něco zaběhnout do obchodu. Jana na mě čekala před obchoďákem.

     Mezitím Daniel, třicetiletý muž žijící v našem městě, kterého jsme tenkrát ani jedna neznaly, hledal také lásku. Hledal ji nejvíc na seznamce na internetu. Začal si dopisovat se slečnou Janou, se kterou si ten den dal schůzku právě před naším obchoďákem. Má kamarádka zde na mě čekala, když k ní přistoupil pohledný mladík a se slovy: „Ahoj Jani, jsem rád, že jsem tě konečně poznal, já jsem Daniel,“ si ji odváděl pryč. Jana na něj vyjeveně koukala, ale nezmohla se ani na slovo. V hlavě se jí honily myšlenky, že jsem to asi narafičila já. Já mezitím nakoupila a vyšla před obchodní dům. Po Janě jako by se zem slehla. Mobil měla vypnutý nebo vybitý. Chvilku jsem ještě čekala a pak jsem, trošku naštvaně, zamířila k domovu.

     Večer mi Jana volala. Strávila den s tím prima chlapem, co jsem jí dohodila a jsou domluveni i na zítřek do kina. „Jaký chlap? Koho jsem ti dohodila?“, koktala jsem do telefonu. „Tos nebyla ty?“, mumlala Jana. „Ale kdo jiný věděl, že půjdeme do toho obchoďáku?“ „To jsem nevěděla ani já, dokud jsem si nevzpomněla, že potřebuji nový zip, co se mi minule rozbil, k těm novým kalhotám. A obchoďák byl po ruce. Tak jsem tam zaběhla, ale neměla jsem to v plánu,“ připomněla jsem jí.
Jana náhle zaváhala. Má jít s neodolatelným Danielem na schůzku? Odkud ji zná? Co je vůbec zač? Nakonec jsem ji přemluvila, že když si rozuměli, ať není hloupá a jde.
Ale i Daniel dorazil ten den domů, zapnul počítač a čekal ho zajímavý mail. Jana ze seznamky se mu omlouvala, že nemůže na schůzku u obchodního domu přijít. Vymkla si kotník, hrozně ji bolí a dali jí ho do dlahy. I jemu se honilo hlavou, kdo je ta prima holka, s kterou strávil krásné odpoledne.
Večer po kině si měli co vysvětlovat. Dal je dohromady rozbitý zip, vymklý kotník, náhoda u obchoďáku… Už spolu ale zůstali.
     I takové věci se dějí…



Pegonela – čtenářka
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Co nahoda nekdy dokaze; moc hezky pribeh. Preju jim mnoho stesti !!
Obrázek uživatelky
profil
ale příběhy, které píšeš ty se u nás asi nedějí. Kdybyste chtěly něco smutného, toho je kolem mě plno. Jsem ráda, že si mohu takové příběhy přečíst. Piš další SmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
pekneSmajlík To je osud, ti dva se proste meli sejitSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles