Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 17.04. 2024
Dnes má svátek Rudolf
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Najezte se dobře!

15. 04. 2014 | Péče o tělo
-Komerční sdělení-

Za to, jak se cítíme a jak vypadáme, z velké části vděčíme našemu stravování. Pokud tomuto tvrzení stále nevěříte, zkuste se rychle otestovat. Využít můžete jednoduchou aplikaci www.jidelniplan.cz. Hned po prvním dni na sobě začnete pozorovat první rozdíly.

Komunikace se svým tělem je jednou z přirozených vlastností, které si osvojujeme již od narození. Málo kdo však už dokáže jednotlivé příznaky správně interpretovat. Např. bolest hlavy nemusí vždy značit závažný problém, ale leckdy se za ním skrývá pouze nedostatek tekutin, které bychom měli denně svému tělu dopřát.

Na stejném principu komunikace funguje naše tělo, i co se jídla týče. Pocit hladu nemusí vždy pramenit z toho, že jsme naši porci ochudili, ale třeba z toho, že jsme si dopřáli zcela nevhodné, výživově prázdné potraviny, ze kterých naše tělo nemá žádnou energii. „Nejčastější chybou bývá nevhodně zvolený poměr základních živin a vysoká energetická denzita výsledného pokrmu, čímž pravidelně rozkolísáváme hladinu cukru v krvi a zaděláváme si na nemoci typu diabetu či aterosklerózy. Nejčastější chybou bývá nedostatek bílkovin, zeleniny, převaha sacharidů s vysokým glykemický indexem, nadbytek nasycených tuků a nedostatek vlákniny“ vysvětluje výživová odbornice Nikola Hanyšová.

Jídelní plánDobře se najíst je potřeba každý den


Pokud si chcete osvojit řeč svého těla, lépe se s ním dorozumívat a cítit se dobře, zkuste jednoduchou aplikaci www.jidelniplan.cz. Ta nabízí čtyři základní moduly. Hubnoucí režim pro ženy, hubnoucí režim pro muže, jídelníček pro zdravé stravování muže a ženy, který pomáhá sestavit vyvážený jídelníček a udržet optimální váhu. Program pracuje s parametry jako je vaše výška, váha, věk, pohlaví, potřeba bazálního energetického příjmu, pohybová aktivita atd., na základě kterých nastaví optimální doporučení pro váš jídelníček s ohledem na Vaše individuální nároky. „Díky programu zvládnete jeden ze základních pilířů zdravého stravování, kterým je denní příjem 5 porcí ovoce a zeleniny na den. V programu můžete pravidelně kontrolovat váš příjem ovoce a zeleniny na den a nutriční složení jídelníček“ dodává Nikola Hanyšová.

Nejčastějším důvodem neúspěšných změn na cestě za vhodným jídelníčkem je nedostatek času při jeho přípravě či nevhodné nastavení nutričních hodnot jídelníčku. Posléze místo pozitivních výsledků přichází stres, vyčerpání organismu, únava, zdravotní problémy. „Díky aplikaci www.jidelniplan.cz již nemusíte jídelníček složitě vymýšlet, program vám automaticky navrhne doporučený poměr živin, energetickou hodnotu jídelníčku tak, aby vaše tělo zbytečně nezatěžoval a přitom byl plný všech výživových látek, které tělo ke zdravému fungování potřebuje. Důležité je se nenechat zastrašit výrazným zásahem do vašeho stávajícího jídelníčku a nepřipouštět si pocit, že se ochuzujeme. Ba naopak je dobré přistupovat ke změně životosprávy s pocitem, že poznáte něco nového, co vás časem určitě obohatí. Změna jídelníčku totiž neznamená hladovění a ztrátu chutných a výrazných pokrmů, o čemž se můžete přesvědčit v programu www.jidelniplan.cz nabízející mnoho variant již připravených receptů přímo pro Vás“ dodává Nikola Hanyšová.  


Více informací hledejte na www.jidelniplan.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
« Předchozí   1…   3   4   5   6  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
zajímavé - kouknu na toSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Jsem jiz moc roků vegetarianka, proto me potesilo ze v jidelnim planu lze najit radu alternativnich jidel misto masa. jednak proto me samotnou a jednak pro to, abych mohla inspirovat dalsi lidi, kteri chteji byt vegetariani nebo aspon obcas vynechat ve svem jidelnicku maso a masne vyrobky.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles