Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nápadné šperky rozsvítí váš outfit

23. 06. 2011 | Trendy
Máte pocit, že je vaše oblečení fádní? Že vypadáte jako šedá myš a nevíte, jak to vylepšit? Řešením pro vás nemusejí být jen velké změny ve vašem šatníku, máme pro vás i jinou variantu. Nápadné šperky dokážou oživit i jednoduchý a nudně se tvářící outfit.

Snad každá žena touží vypadat dobře, lépe, nejlépe… Postava, účes, to všechno hraje důležitou roli, ale platí pravda odvěká, šaty dělaj člověka. Ale i šatům se dá k dokonalosti dopomoci. I jednoduchý outfit, který se možná tváří nudně, se může rozzářit, když použijete ty správné doplňky - nápadné šperky.

Milujete-li černou a nechcete své zvyklosti měnit, není problém váš černočerný outfit „rozsvítit“.  Velké extravagantní šperky v červené barvě dokážou s nudnou černou barvou udělat divy. Červená je teplou stimulující barvou. Oživuje nás a dodává nám odvahu. Symbolizuje kNápadné šperky rozsvítí váš outfitrev, vitalitu, sílu života a energii, přesně ta pravá barva pro váš nápadný šperk.

Nemusíte mít okázalé oblečení, někdy stačí jednobarevné, jednoduché šaty bez detailu doladit velkým nápadným šperkem z korálků, který dodá vašemu oblečení luxusní vzhled a noblesu. Čím je šperk barevnější a členitější, tím jednodušší by vaše šaty měly být. Netradiční kombinace zelené a fialové na šperku bude moc dobře vypadat s šaty v barvě šedé, světle fialkové nebo bílé.

Nosíte-li ráda hluboké výstřihy, doplňte je šperkem s velkým kamenem. Do výstřihů ve tvaru V i do rozhalenek je tento šperk s fialovým kamenem určitě to pravé. Záblesky kamene ve výstřihu nenechají chladnými nejen muže, ale i ženy, které zvědavě okouknou váš extravagantní šperk.

Extravagantní šperky jsou zpravidla finančně náročnější, a pokud se ještě jedná o originály, kde existuje jen jeden kus, jsou to vysoké částky, které nás jejich pořízení stojí. Ovšem některé šperky se dají pořídit za velmi zajímavé ceny, i když se jedná o originály.

Irena Vohlídková
Potvor.cz

ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Nápadné šperky rozsvítí váš outfit:

Nápadné šperky rozsvítí váš outfit
Nápadné šperky rozsvítí váš outfit
Nápadné šperky rozsvítí váš outfit
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
také si vyrábím
Obrázek uživatelky
profil
Ten fialový šperk je moc a moc krásnýý Smajlík fialovou miluju Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
jen , jen se kvůli koupi musím registrovat...a to nechci !
Obrázek uživatelky
profil
koukla jsem na stránky a mají tam moc pěkné věcičkySmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles