Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Napínavé barvení vlasů

6. 01. 2011 | Vaše příběhy

Po vánočních svátcích, mezi Štědrým dnem a Silvestrem, se trochu uklidnilo. Vánoční shon se sháněním dárků, nakupováním, uklízením a různými přípravami na Vánoce ustal. Syn odešel s kamarády a my s manželem jsme doma osaměli.

    Nyní se v klídku můžeme dívat na televizi, můžu si číst knihy a časopisy, které jsem nestihla přečíst během roku nebo se usadit k PC, zkrátka můžeme si užívat volna.

    V tomto čase jsem si vzpomněla, že jsem si před Vánocemi nestihla obarvit vlasy a že bych měla pro sebe něco udělat, barvím si vlasy už hodně let sama a vždy to dobře dopadlo, byla jsem spokojená, vyzkoušela jsem už různé značky, ale poslední dobou jsem zůstala u jedné barvy, která mi vyhovuje.

    Dnes jsem se domluvila s manželem, že asi tak za dvě hodinky vyrazíme do města, něco nakoupíme a pak se ještě zastavíme u syna. Rychle jsem se proto rozhodla, že to ještě stihnu a obarvím si vlasy, vytáhla jsem barvu a začala ji nanášet na vlasy, když jsem byla hotová, říkala jsem si, že dneska je to nějaké divné. Vtom jsem očima zavadila na připravené věci k barvení a s hrůzou jsem zjistila, že jsem přípravky nesmíchala, ale tuba s barvou zůstala ležet na umývadle. To se mi ještě nestalo, co teď? Rychle smýt přípravek a jít koupit novou barvu? Nejsem žádná kadeřnice, a tak jsem rychle uvažovala, jak se rozhodnout - co se může stát? Slezou mi vlasy? Nebo kdybych přidala barvu - nebudu mít "strakatou" hlavu? Nakonec, protože jsem šetrná a bylo mi líto barvu smýt, jsem to riskla. Přípravek už jsem měla nanesený, vymačkala jsem barvu z tuby a rovnoměrně jsem ji rozetřela do vlasů. A nyní nastalo třicet minut napětí - co se bude dít? Čekala jsem, jak to dopadne. Nakonec vše dopadlo dobře, když jsem smyla barvu, zdálo se mi, že mi zůstal ještě sytější odstín než obvykle.

    Samozřejmě to manžel nevydržel, a tak už se v rodině ví, jaká jsem "odbornice"!

 

Arleta - čtenářka

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
hlavně ,že vše dobře dopadlo!!SmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
hlavne ze to dobre dopadloSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles