Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Napište dopis Ježíškovi z Dětské planety!

11. 11. 2015 | Výstavy
V termínu od 13. do 15. listopadu 2015 se na holešovickém výstavišti uskuteční další ročník oblíbeného veletrhu hraček, her a dětských potřeb - DĚTSKÁ PLANETA.

Tři výstavní dny nabídnou bohatý program pro celou rodinu. Dospělí zde mohou načerpat inspiraci na vánoční nákupy, na děti zase čekají oblíbení hrdinové v čele s Mimoni, obrovským Transformerem nebo LED robotem. Setkají se také s hrdiny kouzelné muzikálové show Popelka na ledě. Náctiletí si užijí na souběžném veletrhu HRAY!EXPO, který je pozve do světa počítačových her a herních konzolí. A protože Vánoce se rychle blíží, ocení malí návštěvníci možnost napsat nebo namalovat a přímo na místě i odeslat dopis Ježíškovi. Český Ježíšek si psaní pečlivě prostuduje a všem dětem následně odpoví. Dopis od Ježíška pak můžete čekat přímo ve Vaší domácí schránce.
Nenechte si tuto jedinečnou příležitost ujít! V loňském roce Ježíšek odepsal na více než 45 000 z domova i zahraničí. Myslíte, že letos tento rekord překoná?

Dětská planetaKlasické dopisy většinou v dnešní elektronikou přesycené době nebývají na denním pořádku. Dostat dopis v papírové obálce spíše připomíná malý svátek. Představte si, jakou radost budou mít Vaše děti, když takový dopis dostanou. A to rovnou z pohádkového světa - od Ježíška!
I letos totiž český Ježíšek odepisuje všem, kteří mu poslali dopis se svým přáním. Ježíšek se v osobním dopise vyjádří ke všemu, co mu budou děti i dospělí psát. Pochválí za případné úspěchy, podpoří v dalším úsilí, poradí a především potěší. Stačí poslat Ježíškovi dopis přímo z veletrhu a pak už jen netrpělivě očekávat odpověď. Vše potřebné naleznete na informačním stánku přímo ve foyer.

Ať už děti nejprve napíšou dopis Ježíškovi nebo se půjdou před tím inspirovat na veletrh, čekají na ně nezapomenutelné zážitky. Jedněmi z nejoblíbenějších hvězd dětského světa jsou v současné době nepochybně Mimoni. V Mimoňlandu si můžete užít nezapomenutelnou oslavu narozenin Mimoně Boba, hvězdné taneční vystoupení, následnou autogramiádu či módní show dětské kolekce Boba a Stuarta s přímou účastí malých návštěvníků. Až se dostatečně vydovádíte se žlutými kamarády, nechte si ujít ani další lákadla. Malé raubíře i jejich tatínky rozhodně nadchne laserová show LED Robota a legendární transformer Bumblebee. Spoustu legrace si užijete s medvídkem Pom-Bärem, který má připravené dárky pro každého.

Obdivovatelé populárních muzikálů na ledě si nesmí nechat ujít setkání s hvězdami muzikálové show Popelka na ledě. Toto pohádkové vystoupení s velkorysou výpravou se v České republice letos na podzim představí již popáté. V rámci veletrhu je přichystána sobotní a nedělní autogramiáda herců i soutěže o atraktivní ceny. Děti se navíc mohou vyfotit s krasobruslařkou v kostýmu Popelky a prohlédnout si rovněž další oslnivé kostýmy.

Pokud Vás nebo Vaše ratolesti náročný program unaví, navštivte dětský, kojenecký i relaxační koutek. Můžete si zde oddechnout na příjemných sedacích vacích, případně zde nechat děti od dvou let pod dohledem profesionálů, a to vše zcela zdarma. K dispozici je zde herní zóna i tvůrčí dílna. K péči o nejmenší můžete využít diskrétní kojící a přebalovací zónu. 

Zdroj, foto: Dětská planeta


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !