Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nářez jako hrom. Ten se tedy vybarvil!

14. 04. 2014 | Zajímavosti
-Komerční sdělení-

VelikonoceVšimly jste si někdy, milé Chytré Ženy, jak jsou pro nás Velikonoce důležité, přestože většina z nás jsou bezvěrci a pohani? Bude to nejspíše tím, že tyhle svátky jara cloumaly kalendářem dávno předtím, než se zrodilo křesťanství. Příchod jara je pro nás prostě potvrzením, že příroda nás v tom nenechá.
    

Mám ráda tradice, ale prosila bych, aby byly vykonávány důsledně. To, že nás chlapi o pondělní koledě seřežou (někteří, pravda, docela láskyplně), na to se nezapomíná. Ale že my je máme od hlavy k patě zlít studenou vodou, to už se moc nepraktikuje, emancipace neemancipace (nejspíše hlavně proto, že bychom ten svinčík stejně musely uklízet my). A pak je tu tradice, kterou miluju a nedám na ni dopustit. Velikonoční výzdoba. Stačí se podívat z okna, jak příroda – a letos tedy obzvlášť – vybuchuje barvami.


Kuchyňský robot Sencor STM 301X

Kuchyňský robot SencorFialové krokusy, zářivě žluté narcisy, zas jinak žluté forsytie, sytě oranžové řepčíky, modré barvínky, sněhobílé sedmikrásky s růžovými sukýnkami, neskutečně zelená mladičká tráva… Tak tohle všechno chci mít i doma! Přesně tuhle záplavu pastelových barev. Celá kuchyň musí vypadat jako kvetoucí louka. A tak jsem se vypravila shánět velikonoční ozdoby. Nakoupila jsem kdeco, ale pořád mi to v kuchyni připadalo smutné. Nakonec jsem na to přišla – ať budu zdobit tu naši jednobarevnou kuchyň, jak chci, jarní paleta z ní stejně nebude. To chce zásadní změnu! Koupit barevné spotřebiče napadne nejspíš kdekoho. Však se taky jednotlivé firmy předhánějí v ujištění, jak váš hlad po barvách uspokojí.

Tyčové mixéry SencorTyčový mixer SHB 436X

Houbeles! Většinou to skončí u tří, maximálně čtyř barev, které jsou ještě pro každý spotřebič jiné, hanba povídat. Už jsem to pomalu vzdávala, ale pak jsem na internetu našla stránky www.sencor.cz. Schválně se na ně podívejte. Mně to vyrazilo dech – neuvěřitelná barevná škála! A barvy dokonale sladěné – kdo chce koupit například růžové spotřebiče, dostane dokonale stejný odstín! Řeknete si třeba – modrá. Nejenže ji mají, ale ve dvou odstínech! Dokonce i obaly má Sencor vyvedené přesně v těch barvách, v jakých pak je ten který kuchyňský pomocník. Já nicméně nic ladit nechtěla, naopak, šlo mi o co nejvíc barev, které prosvítí naši kuchyň jak sluníčko zahradu.


Kuchyňská váha Sencor SKS 502X

Kuchyňská váha SencorPřiznám se, že jsem strašně nedůvěřivá, tak jsem se šla do Planea podívat, jestli fotky na webu nelžou. Řeknu vám – v reálu je to ještě větší nářez. Objednala jsem si slaďoučce starorůžový robot sytě modrou kuchyňskou váhu a jahodově červený tyčový mixér. Když mi ty krasavce přivezli a já je postavila na linku, bylo jasné, že přesně tohle to chtělo. Pak přišel Mirek. Teprve v tu chvíli mi došlo, že bude určitě prudit, jestli jsem si zjistila výkony a příkony a otáčky a… Znáte chlapy. A ono ne! Mrknul na to a povídá: „Sencor? Hm, tos mě překvapila. To je velmi slušná značka za peníze, který mě neurážejí. A je to… takový barevný, co?“ Chlap, no. Tak holky a Chytré Ženy – na Velikonoce se pořádně barevně rozšoupněte, protože jaro, jaro je TADY!

Vaše Zlatuše Zelinková



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Nářez jako hrom. Ten se tedy vybarvil!:

Nářez jako hrom. Ten se tedy vybarvil!
Nářez jako hrom. Ten se tedy vybarvil!
Nářez jako hrom. Ten se tedy vybarvil!
Nářez jako hrom. Ten se tedy vybarvil!
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
7
Obrázek uživatelky
profil
5Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
jen 6 Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
5 Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
7
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles