Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Narozeninový dům Creative World a Mahapurusha Ayurveda Centrum otevřely své brány

15. 11. 2017 | Kultura
-Komerční sdělení-

Creative World












Narozeninový dům  Creative World


Holešovický dům není zdaleka jen narozeninovým, ale zejména tvůrčím prostorem pro všechny generace, místem pro setkávání při zajímavých workshopech na nejrůznější témata, místem, které se mění podle ročních období, podle kalendáře a akcí, návštěvníků a zejména místem, které přináší kvalitní kuchyni, kdy je jídlo tvořeno přímo před zákazníky v otevřeném bistru a kde samozřejmě ochutnáte dobroty od českých farmářů. Hudba, pohyb, taneční večery, DJs, tvorba, workshopy, jóga, v denních hodinách spoustu her a zábavy pro děti a mnoho dalšího, to vše ukrývá Narozeninový dům Creative World . Prostor je členěn do různých zákoutí ve stylech jako Alenka za zrcadlem, retro, Laurel a Hardy a další, ale když tam zrovna nenajdete své oblíbené téma pro vaši oslavu a zatoužíte třeba po komiksu, rádi vám vše přetvoříme!

Spodní patro Creative World nabízí nejen pro děti vodní radovánky a zejména rozsáhlou plochu pro tvorbu určenou všem generacím. Nechybí levandule Chodouňská, kterou si dosyta užijete v levandulovém altánku při tvorbě šperků ve spolupráci s Jabloneckou bižuterií. Než se však oddáte tvorbě šperků, musíte projít chodbou, která je královstvím zejména pro ženy a dívky s mnoha kostýmy k prodeji i zapůjčení a dalším oblečením z ČR či Indie. V prostoru jsou nabízeny originální dekorace tvořené přímo Creative World našimi dekoratérkami a umělkyněmi, co kus, to originál:). Prostor prochází neustálými změnami interiéru podle toho, co právě slavíme nebo jaké svátky očekáváme. 

Narozeninový dům Creative World navazuje na park z roku 2015 na Zličíně (nyní přestěhován do Chodouně, kde dojde k přestavbě) a rovněž na dosavadní mobilní akce CW a Park Tři věže.


Creative World

















Mahapurusha Ayurveda Centrum 

(slovo pocházející ze sanskrtu, znamená velká duše)

Mahapurusha Ayurveda Centrum

Jak již samotný název napovídá, součástí rozlehlého domu o 900 m2 je také Ayurveda Centrum Mahapurusha, které nabízí Ayurvédské olejové masáže pro dokonalou relaxaci a prokrvení těla (Kalari, Rejuvenation a Abhyangu), levandulové koupele, parní box nebo shirodharu (olejová terapie), v rámci relaxu bude možnost si odpočinout s psychowalkmanem (meditace, podpora učení, relax – 60 programů) a dopřát si či jimi obdarovat nejrůznější relaxační balíčky obsahující masáž obličeje, hlavy, celo-tělový peeling a další. Vedle Ayurvédkých nabízíme také klasickou sportovní masáž.

S příjezdem doktora Manoje Mohana pak bude nabídka rozšířena o mnoho dalších speciálních Ayurveda technik a osobní konzultace (překlady budou zajištěny), no a v neposlední řadě také s příjezdem dalšího maséra z Indie bude rozšířena také nabídka masáží (předpokládaný příjezd obou kolegů jaro 2018).   
   

Mahapurusha Ayurveda Centrum
























Holešovický dům ve zkratce:


  • Celodenní česká i mezinárodní kuchyně v otevřeném pultovém bistru.
  • Obchod Creative World nabízí řadu dekorací dle ročního období, ale i oblečení, šperky, BIO levanduli Chdouňskou, tvůrčí balíčky a mnoho dalšího.
  • Obchod Mahapurusha nabízí Ayurvédskou kosmetiku, vysoce kvalitní Ayurvédské potravinové doplňky od špičkových dodavatelů z Keraly, oblečení, české přírodní bylinné sirupy a postupně také další české produkty na bylinné a přírodní bázi.
  • Veškeré dekorace v rámci Creative World jsou k prodeji.
  • Creative World dlouhodobě spolupracuje s českými farmáři, přičemž také bistro i obchod nabízí farmářské suroviny.
  • Narozeninový dům je určen zejména pro pořádání akcí pro všechny generace, přes den nabízí kromě dobrého jídla a pití od prověřených dodavatelů aktivity pro rodiny s dětmi, spoustu tvorby, kde si každý vybere mezi mnoha připravenými balíčky i jednotlivými komponenty pro tvorbu dárků, doplňků a dekorací, pravidelně speciální akce.
  • Prostory lze pronajmout celé i částečně, program připravujeme na míru stejně jako narozeninové oslavy.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Narozeninový dům Creative World a Mahapurusha Ayurveda Centrum otevřely své brány:

Narozeninový dům Creative World a Mahapurusha Ayurveda Centrum otevřely své brány
Narozeninový dům Creative World a Mahapurusha Ayurveda Centrum otevřely své brány
Narozeninový dům Creative World a Mahapurusha Ayurveda Centrum otevřely své brány
Narozeninový dům Creative World a Mahapurusha Ayurveda Centrum otevřely své brány
Narozeninový dům Creative World a Mahapurusha Ayurveda Centrum otevřely své brány
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Vím,že není nárok,ale zdá se mi to nespravedlivé.Někdo má 4 ks i více.Já lovila stále poctivě a získala jsem pouze jeden stromek.A to jsem se tolik těšila.protože stromky nutně potřebuji ke zdobení.Jinak nemám šanci získat body.Myslím 250 nebo 100.A to mám potřeb ke zdobení dost.Je na tom také někdo stejně?
Obrázek uživatelky
profil
asi záleží i na rychlosti odpovědi
Obrázek uživatelky
profil
Mě taky a jak je možné že někomu padají stromečky po 3 minutách a někomu po 5 minutách Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
v 17.15 mi už padly řetězy.. Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
05. 12. 2017 17:15 Sebrán "Stromeček" za 30 bodů
05. 12. 2017 17:10 Sebrán "Stromeček" za 30 bodů
05. 12. 2017 17:07 Sebrán "Stromeček" za 30 bodů
05. 12. 2017 17:03 Sebrán "Stromeček" za 30 bodů
05. 12. 2017 16:59 Sebrán "Stromeček" za 30 bodů
05. 12. 2017 16:55 Sebrán "Stromeček" za 30 bodů
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles