Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Náš vytoužený synek

15. 09. 2010 | Vaše příběhy

S manželem jsme se v lednu 2009 rozhodli, že vysadíme antikoncepci a nějaký čas si budeme dávat pozor. Měli jsme strach, abychom neměli dvojčata, protože je máme v rodině, a ne jedny. Na konci července odjel manžel na kurz paraglidingu, po týdnu jsem za ním přijela a ten večer to bylo poprvé, kdy jsme si nedali pozor.

Manžel dělal legraci, že pokud otěhotním bude to 31.07.2010 v 23:30hodin :)) a ono to skutečně vyšlo, ale zatím jsme to netušili. Druhý den jsem měla možnost letět na padáku - letěla jsem, protože jsem si říkala, že až bude rodina, adrenalínové sporty asi vynechám. Za 14 dní na to jsme vyráželi na dovolenou.

První zastavení se konalo u našich kamarádů ve Zlaté Koruně, kde jsme vyrazili na Kleť. Nahoru jsme vyjeli lanovkou, pokochali se výhledem z rozhledny a na koloběžce tradá dobrých 12km jen a jen z kopce, byla to paráda. Poté jsme se již přesunuli na Šumavu. Plánovali jsme dovolenou na kolech, bohužel první výlet skončil fiaskem
Nebylo mi dobře, všechno mě bolelo a byla jsem extrémně unavená.

Přikládala jsem to tomu, že ten rok jsme na kolech prakticky neseděli. Kola jsme tedy zamkli do kolárny v penzionu a jezdili jsme na celodenní výlety. Stále jsem manželovi domlouvala, ať jezdí opatrně, že mi není dobře.

On se chudák tak snažil, ale bylo to marné. Když jsem začínala mít větší potřebu chodit na záchod, začala jsem tušit, že to nebude samo sebou. Na konci dovolené jsme se opět zastavovali na kávu ve Zlaté Koruně u našich přátel a při té příležitosti jsme navštívili kostel, kde jsme byli oddáni. Udělalo se mi z toho vzduchu opravdu "šoufl".

Řekla jsem mužovi, že jsem asi těhotná, že to není normální, on si dělal legraci. Rozloučili jsme se s přáteli a už vyráželi směr České Budějovice, kde jsme měli sraz s jinými přáteli a poté si to namířili na letiště v Příbrami. Jeden kamarád dostal tandemový seskok k 30tým narozeninám a protože manželovi paraglidingový kurz pravděpodobně nestačil, tak se mě ptal, jestli by si mohl skočit. Řekla jsem mu, že ještě může, dokud není rodina :)). Po seskoku jsme se rozloučili s přáteli a namířili to domů, směr Brno.

Před Humpolcem se nám porouchalo auto. Manžel zavolal sousedovi, jestli náhodou nejede od rodičů, kteří bydlí v Praze a ono světe div se, vyšlo to, byl už za Humpolcem a tak se pár kilometrů vrátil, přeložili jsme všechny věci a já odjela se sousedem domů.

Manžel čekal na odtahovku. Než dorazil náhradnmí autem domů, udělala jsem si těhotenský test a byl pozitivní, protože jsem tomu moc nevěřila, tak pro jistotu ještě jeden pokus. To už mi docházelo, proč mi celou dovolenou bylo špatně a byla jsem unavená :)

Manžel dostal krásný dárek k 35tým narozeninám.
Dostal tolik vytouženého syna, na kterého čekal mnoho let.
Nyní máme krásného čtyřměsíčního chlapečka.

Lumik - čtenářka

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
JE NÁDHERNÝ-GRATULUJI
Obrázek uživatelky
profil
Díky moc za gratulace Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Pěkný příběh

K synovi gratuluji, přeji hlavně hodně zdravíSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík gratuluji
Obrázek uživatelky
profil
Moc krásný příběh.Umět takto popisovat hned bych něco také napsala Smajlík k synovi dodatečně gratuluji
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles