Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Naše rodiny přestaly vlastním dětem kupovat limonády!

18. 12. 2014 | Zajímavosti
-Komerční sdělení-

Ač všude kolem nás naplno zuří předvánoční shon, podařilo se nám zastavit se na pár slov se třemi rodinami, které se od března věnovaly dlouhodobému testování perlivých nápojů z čisté domácí vody, vytvořených letošní designovou novinkou výrobníkem SodaStream Source, v každodenním provozu jejich domácností. Právě v těchto dnech spěje téměř roční zátěžový maraton do svého finále. A jaké jsou současné dojmy našich zkušebních jezdců?

testování SodaStream

Na výrobníku SodaStream Source oceňují dvě novinky, které dělají z přípravy domácí sodovky zábavu pro děti. Nový a geniálně jednoduchý „zacvakávací“ systém uchycení lahve, jenž nahradil dříve známé šroubování. Dalším přínosem je pak podsvícený LED displej, který ukáže aktuální úroveň nasycení připravovaného nápoje. Jedna kapka znamená mírné sycení, tři kapky naopak velmi perlivý nápoj. Malý detail, který si vysloužil velkou pochvalu od všech našich testerů.

SodaStream se doporučuje sám

Na otázku, zda-li naše rodiny značku SodaStream doporučili někomu dalšímu, jsme dostali jednoduchou odpověď : „Nikoliv, protože SodaStream se doporučuje sám.“ Pití vyrobené z vlastní domácí sodovky udělalo na návštěvníky takový dojem, že někteří z nich už se stihli stát dalšími spokojenými uživateli tohoto malého domácího zázraku.

„Mohu to taky zkusit?“
To je poslední dobou velmi často slýchaná otázka u Truksových. „Naše návštěvy si už zvykly, že kromě kávy nebo čaje si lze u nás nabídnout domácí limonádu či čistou sodovku. Obojí pochopitelně připravujeme čerstvé před zraky našich hostů a tato předváděčka bez výjimky vždy zaujme,“ chválí si paní Truksová. A nezapomněla se pochlubit : „Na naše doporučení si již také jedna návštěva SodaStream zakoupila a je s ním spokojena. Tedy hlavně jejich syn, který se zamiloval do sirupů z limitované dračí edice.“

testování SodaStreamVyhlášená Šichmanovic limonáda

U Šichmanů se SodaStream stal vyhledávaným členem rodiny. Jeho používání je každodenní záležitostí a ať už si dávají Šichmanovi jen čistou sodovku ke kávě nebo ujíždějí na oblíbených domácích limonádách, nemohou si výrobník vynachválit.
„V porovnání s dřívějším nakupováním balených vod a limonád je prostě bezkonkurenční,“
říká paní Šichmanová.

Šichmanovic rodina se už dokonce pustila i do vlastního experimentování. Na výrobu domácích limonád používá čerstvé ovoce a sirupy, které připravuje doma přímo paní Šichmanová. Svými recepty se již stihla stát proslulou ve svém okolí a na její doporučení si několik dalších přátel SodaStream pořídilo.

„Je pravdou, že kolegyně Iva z práce si koupila SodaStream až pod stromeček, ale nevydržela čekat a dnes už jej používá celá jejich rodina. Na moje doporučení mají, stejně jako my, typ Source a jsou s ním velice spokojeni,“ dodává.


Vánoční dárSodaStreamek, který má charisma

SodaStream je podle ní ideální vánoční dárek, který hned nevyšumí a neskončí zapomenut někde v koutě. Obdarovanému totiž nedáváte jen nějaký další kuchyňský přístroj, ale možnost vychutnávat si skvělou domácí sodovku či limonádu dle vlastního receptu s rodinou i přáteli, a to nejen o svátcích. A to je prostě dárek, jak se říká, za plný počet bodů.

V současnosti můžete v obchodech najít i zajímavou limitovanou dárkovou edici SodaStream 2v1, která kromě sady s výrobníkem nabízí za jedny peníze i další dárek v podobě úhledně zabalené krabičky se 2 lahvemi s potiskem z pera mladé české designérky Nely Makarovské a dvě z nejoblíbenějších příchutí pro perlivé vody. Můžete tak potěšit dárkem až dva své blízké a nebo si vše nechat pro sebe a pod stromečkem se obdarovat hned dvakrát.

Tak příliš neváhejte, do vánoc zbývá opravdu už jenom pár dní.

Hezké svátky přeje SodaStream.

     


Zaujal vás projekt SodaStream reportérů a chcete se dozvědět víc o zážitcích našich rodin?
Navštivte stránky www.sodastream.cz nebo www.facebook.com/sodadoma, kde budou testovači sdílet své dojmy, nápady na lahodné limonády a mnoho dalšího každých 14 dní


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík soda stream jsme dostali od Ježíška loni, a opravdu u nás nezahálí..nejlepší je s domácím bezovým sirupem Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles