Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Našel se otec Dominika! Dojde k setkání!

11. 10. 2007 | Novinky
Před dvěma týdny žádala Tereza Pergnerová prostřednictvím televizních obrazovek diváky, aby pomohli najít otce Dominika.

„Dostali jsme mnoho zpráv a indicií. Nejdůležitější e-mail však byl ten, který přišel včera večer. Byl přímo od Dominikova otce. Samozřejmě jsme si ověřili pravost této zprávy – a opravdu byla od člověka, kterého jsme hledali,“ prozradil tiskový mluvčí televize Prima Ladislav Pavlík.

Včera ve večerních hodinách byl dopis ve Zpovědnici předán do těch správných rukou. Dominik si slova napsaná svým otcem několikrát přečetl. „Kdybych se nedostal sem, tak bychom se už asi nikdy neviděli,“ prohlásil Dominik. „Snad jednou s tátou půjdeme na Matějskou,“ dodal. Věta, která mu dala naději, že se s otcem opět uvidí, zněla takto: „…Nikdy ale také nebude pozdě napravit chyby pro časy přítomné a budoucí.“

„Bohužel i my s Dominikovou matkou Dášou patříme k lidem majícím svoji 13. komnatu. Přestože si uvědomujeme svoji nedokonalost, považujeme vše týkající se nás tří za věc osobní a soukromou,“ znělo v dopise štábu VyVolených.

Vyvolení „Respektujeme rozhodnutí otce Dominika, který chce zůstat v anonymitě. Svého cíle jsme dosáhli: našli jsme, koho jsme hledali. V dopise dokonce přislíbil, že se s Dominikem setká, ale až po jeho působení v naší reality show,“ dodal Pavlík.

„Věděl jsem od Dáši, že se do show Vyvolení přihlásil, komunikace mezi námi vždy existovala a funguje dodnes, a snad i naivně chtěl věřit, že nám se praní našeho špinavého prádla na veřejnosti vyhne… I proto chceme zůstat po celou dobu jeho cesty soutěží stranou. Je to jeho hra,“ píše dále Dominikův otec.

Celý text výše zmiňovaného dopisu a reakce Dominika uvidíte ve čtvrteční rekapitulaci reality show VyVolení – Noví hrdinové, která začíná po seriálu Velmi křehké vztahy na Primě.

ZUZI
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle