Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nastartujte změnu s Interbeauty Prague

8. 10. 2014 | Výstavy
Podzimní veletrh kosmetiky a kadeřnictví INTERBEAUTY PRAGUE je téměř povinnou zastávkou pro všechny, kdo se zajímají o trendy v péči o krásu a zdraví. Návštěvníci si  budou 17. a 18. října 2014 na Výstavišti Praha Holešovice užívat zájem vystavovatelů a také špičkových lékařských kapacit.

Veletrh Interbeauty Prague se pyšní unikátním spojením nabídky kosmetických produktů a služeb společně s lékařskými konzultacemi a poradenstvím. V průběhu dvou dní najdete na jednom místě přehled hvězdných kosmetických novinek, můžete vyzkoušet řadu přípravků a procedur na vlastní kůži, vystavovatelé vás seznámí s revolučními zkrášlovacími a relaxačními technikami a nabídnou trendová řešení napříč oborem. Pozornost bude věnována doslova každému kousku těla – od vlasů přes obličej, dekolt, nehty až po chodidla. Přehlídka produktů bude mimořádně pestrá, navíc s možností přímého nákupu, a to za skvělé veletržní slevy. Pro všechny návštěvníky je připraven pěkný dárek a to aplikace VINYLUXU nebo SHELLACU na Vaše nehty ZDARMA od tvůrců CND Shellac!

Myslete na krásu a nezapomínejte na zdraví

Interbeauty Praha

Zveme vás do bezplatné dermatologické poradny Clinique, kde vám odborníci otestují pleť a navrhnou řešení případných problémů. Pod záštitou Prof. MUDr. Petra Arenbergera si můžete v tradičním Stanu proti melanomu nechat zdarma vyšetřit mateřská znaménka, v expozici Oční kliniky DuoVize vám bezplatně změří zrak a případně  doporučí nejvhodnější řešení pro odstranění dioptrií. Pokud vás zajímá aktuální složení vašeho těla, určitě využijte možnost měření přístrojem Bodystat. Výsledek můžete rovnou konzultovat s odborníky z Petra Clinic. Jedinečná šance se nabízí pro ty, kdo uvažují o plastické operaci. Plastický chirurg MUDr. David Tomášek vás při bezplatné konzultaci podrobně seznámí s průběhem jednotlivých zákroků.

Senzační show nabudí atmosféru

Kolem vlasů se bude točit část nabídky vystavovatelů i doprovodného programu. Čekají na vás světové trendy v účesech! Milovníky kadeřnických vychytávek zveme na velkolepou vlasovou show světového formátu. Kadeřnická show se seminářem a podrobnými ukázkami a výkladem střihových a barvicích technik Akademie BES Miláno PLANETS bude skvělou inspirací v přímém přenosu. Předvádět bude Saverio Palma a BES tým ČR.
Ve spolupráci s MAKE-UP INSTITUTE  PRAGUE proběhne Make-up show - extravagantní make-up líčení a speciální efekty na známých tvářích.
Přijďte k nám nenalíčená a odejděte jako bohyně! Profesionální vizážisté z Asociace vizážistů a stylistů ČR Vás zdarma nalíčí ve Střední hale paláce v tak zvaném Make-up pointu.
Parádní disciplínou bude také NAIL DESIGN 2014 - 5. Mistrovství České republiky profesionálních nehtových designérek s postupem na European Masters´Award Nail Design 2015  v Mnichově nebo PROFI STUDIO NAIL CUP 2014 - 7. Mistrovství České republiky v kombinovaných nehtových technikách modeláře a studiového zdobení nehtů a také make-upová soutěž WORLD MAKE-UP WARS.

Malý krok k velké změněInterbeauty Praha

Přijďte na veletrh Interbeauty Prague a zažijte úžasnou proměnu zdarma - kompletní změna vizáže se společností ProBeauty zahrnuje nový účes, líčení a styling. O vaše nehty se postará modelaznehtu.cz ACADEMY. Proměny budou probíhat v expozici ProBeauty v Levém křídle Průmyslového paláce. Změnu podstoupí výherci z facebookové soutěže a také vybraní jedinci z davu. Můžete to být právě vy!

A to není všechno!

Jak být snadno a rychle IN...?  Odbornice ze Schwarzkopf Professional  Karolína Kadlecová a Veronika Bušová budou na hlavním pódiu v průběhu obou dní předvádět rychlý styling od plážových až po večerní účesy s použitím produktů Schwarzkopf Professional. V expozici Schwarzkopf Professional ve Střední hale Průmyslového paláce budou probíhat ukázky použití stylingových produktů, odborné konzultace a lehké úpravy.

Agentura Nexus multimedia, která je vydavatelem luxusního pánského časopisu MENhouse, vyhlásila již 9. ročník soutěže krásy iMiss 2014. S vizážisty a vítěznou kráskou iMiss 2014 se setkáte v odborném programu veletrhu Interbeauty Prague.

Stylovou tečkou bude módní přehlídka luxusního spodního prádlo značky Werso na finalistkách exkluzivní soutěže o nejkrásnější českou fotomodelku CZECH BEAUTY.


S veletrhem Interbeauty Prague přichází čas pro vaši pohodu, krásu a zdraví!

Zdroj, foto: Interbeauty Prague


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Nastartujte změnu s Interbeauty Prague:

Nastartujte změnu s Interbeauty Prague
Nastartujte změnu s Interbeauty Prague
Nastartujte změnu s Interbeauty Prague
Nastartujte změnu s Interbeauty Prague
Nastartujte změnu s Interbeauty Prague
Nastartujte změnu s Interbeauty Prague
Nastartujte změnu s Interbeauty Prague
Nastartujte změnu s Interbeauty Prague
Nastartujte změnu s Interbeauty Prague
Nastartujte změnu s Interbeauty Prague
Nastartujte změnu s Interbeauty Prague
Nastartujte změnu s Interbeauty Prague
Nastartujte změnu s Interbeauty Prague
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles