Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Nastartujte změnu s Interbeauty Prague

8. 10. 2014 | Výstavy
Podzimní veletrh kosmetiky a kadeřnictví INTERBEAUTY PRAGUE je téměř povinnou zastávkou pro všechny, kdo se zajímají o trendy v péči o krásu a zdraví. Návštěvníci si  budou 17. a 18. října 2014 na Výstavišti Praha Holešovice užívat zájem vystavovatelů a také špičkových lékařských kapacit.

Veletrh Interbeauty Prague se pyšní unikátním spojením nabídky kosmetických produktů a služeb společně s lékařskými konzultacemi a poradenstvím. V průběhu dvou dní najdete na jednom místě přehled hvězdných kosmetických novinek, můžete vyzkoušet řadu přípravků a procedur na vlastní kůži, vystavovatelé vás seznámí s revolučními zkrášlovacími a relaxačními technikami a nabídnou trendová řešení napříč oborem. Pozornost bude věnována doslova každému kousku těla – od vlasů přes obličej, dekolt, nehty až po chodidla. Přehlídka produktů bude mimořádně pestrá, navíc s možností přímého nákupu, a to za skvělé veletržní slevy. Pro všechny návštěvníky je připraven pěkný dárek a to aplikace VINYLUXU nebo SHELLACU na Vaše nehty ZDARMA od tvůrců CND Shellac!

Myslete na krásu a nezapomínejte na zdraví

Interbeauty Praha

Zveme vás do bezplatné dermatologické poradny Clinique, kde vám odborníci otestují pleť a navrhnou řešení případných problémů. Pod záštitou Prof. MUDr. Petra Arenbergera si můžete v tradičním Stanu proti melanomu nechat zdarma vyšetřit mateřská znaménka, v expozici Oční kliniky DuoVize vám bezplatně změří zrak a případně  doporučí nejvhodnější řešení pro odstranění dioptrií. Pokud vás zajímá aktuální složení vašeho těla, určitě využijte možnost měření přístrojem Bodystat. Výsledek můžete rovnou konzultovat s odborníky z Petra Clinic. Jedinečná šance se nabízí pro ty, kdo uvažují o plastické operaci. Plastický chirurg MUDr. David Tomášek vás při bezplatné konzultaci podrobně seznámí s průběhem jednotlivých zákroků.

Senzační show nabudí atmosféru

Kolem vlasů se bude točit část nabídky vystavovatelů i doprovodného programu. Čekají na vás světové trendy v účesech! Milovníky kadeřnických vychytávek zveme na velkolepou vlasovou show světového formátu. Kadeřnická show se seminářem a podrobnými ukázkami a výkladem střihových a barvicích technik Akademie BES Miláno PLANETS bude skvělou inspirací v přímém přenosu. Předvádět bude Saverio Palma a BES tým ČR.
Ve spolupráci s MAKE-UP INSTITUTE  PRAGUE proběhne Make-up show - extravagantní make-up líčení a speciální efekty na známých tvářích.
Přijďte k nám nenalíčená a odejděte jako bohyně! Profesionální vizážisté z Asociace vizážistů a stylistů ČR Vás zdarma nalíčí ve Střední hale paláce v tak zvaném Make-up pointu.
Parádní disciplínou bude také NAIL DESIGN 2014 - 5. Mistrovství České republiky profesionálních nehtových designérek s postupem na European Masters´Award Nail Design 2015  v Mnichově nebo PROFI STUDIO NAIL CUP 2014 - 7. Mistrovství České republiky v kombinovaných nehtových technikách modeláře a studiového zdobení nehtů a také make-upová soutěž WORLD MAKE-UP WARS.

Malý krok k velké změněInterbeauty Praha

Přijďte na veletrh Interbeauty Prague a zažijte úžasnou proměnu zdarma - kompletní změna vizáže se společností ProBeauty zahrnuje nový účes, líčení a styling. O vaše nehty se postará modelaznehtu.cz ACADEMY. Proměny budou probíhat v expozici ProBeauty v Levém křídle Průmyslového paláce. Změnu podstoupí výherci z facebookové soutěže a také vybraní jedinci z davu. Můžete to být právě vy!

A to není všechno!

Jak být snadno a rychle IN...?  Odbornice ze Schwarzkopf Professional  Karolína Kadlecová a Veronika Bušová budou na hlavním pódiu v průběhu obou dní předvádět rychlý styling od plážových až po večerní účesy s použitím produktů Schwarzkopf Professional. V expozici Schwarzkopf Professional ve Střední hale Průmyslového paláce budou probíhat ukázky použití stylingových produktů, odborné konzultace a lehké úpravy.

Agentura Nexus multimedia, která je vydavatelem luxusního pánského časopisu MENhouse, vyhlásila již 9. ročník soutěže krásy iMiss 2014. S vizážisty a vítěznou kráskou iMiss 2014 se setkáte v odborném programu veletrhu Interbeauty Prague.

Stylovou tečkou bude módní přehlídka luxusního spodního prádlo značky Werso na finalistkách exkluzivní soutěže o nejkrásnější českou fotomodelku CZECH BEAUTY.


S veletrhem Interbeauty Prague přichází čas pro vaši pohodu, krásu a zdraví!

Zdroj, foto: Interbeauty Prague


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Nastartujte změnu s Interbeauty Prague:

Nastartujte změnu s Interbeauty Prague
Nastartujte změnu s Interbeauty Prague
Nastartujte změnu s Interbeauty Prague
Nastartujte změnu s Interbeauty Prague
Nastartujte změnu s Interbeauty Prague
Nastartujte změnu s Interbeauty Prague
Nastartujte změnu s Interbeauty Prague
Nastartujte změnu s Interbeauty Prague
Nastartujte změnu s Interbeauty Prague
Nastartujte změnu s Interbeauty Prague
Nastartujte změnu s Interbeauty Prague
Nastartujte změnu s Interbeauty Prague
Nastartujte změnu s Interbeauty Prague
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !