Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Naučte se správně nosit a kombinovat šperky

20. 08. 2013 | Pro ženy
Šperky neodmyslitelně patří k většině žen a často jsou s nimi spjaty již od útlého dětství. S věkem se náš vkus ale proměňuje a navíc je důležité si uvědomit, že různé příležitosti vyžadují různé šperky. Zatímco do zaměstnání zvolíme spíše nenápadnější šperk a řídíme se pravidlem, že méně je více, ve volném čase bychom se neměly bát experimentovat. Aktuální trendy v kolekcích šperků jsou stejně rozmanité jako v módě samotné.

Oblečte si Jelínka

Svou oblibu si již po několik sezón drží náramky s drobnými přívěsky, které se dají modifikovat přikoupením dalších přívěsků. Mezi další trendy patří masivní zlaté náramky a těžké náhrdelníky, stejně jako prsteny s kameny v lomených pastelových tónech, které jsou tento rok nejvýraznějším trendem. Velkým hitem jsou letos také kožené náramky, které se omotávají kolem ruky a padnou tedy každému. Náramky jsou doplněny drahými kameny, jako například hematit, jaspis nebo onyx. Ženy milující originální styl, by si měly domů pořídit alespoň jednu brož s populárním motivem Jelínka. Brož můžete nosit nejen na oblečení, ale oživit s ní také tašku nebo kabelku.

Naučte se správně nosit a kombinovat šperkyZ hlediska barev jde především o celkové sladění stylů. Výrazným trendem jsou zlaté šperky v mnoha podobách. Romantické povahy sáhnou po úžasných náramcích s drobnými přívěsky, jejichž rozmanitost nemá mezí. Setkáme se s motivy kvítků, mořských živočichů až po zmenšeniny různých předmětů, připomínající talismany pro štěstí.

Nebojte se vrstvení šperků

Protějškem drobných a detailně propracovaných náhrdelníků a náramků jsou masivní zlaté šperky, které by mohla nosit královna Kleopatra stejně jako dnes Madonna. Výrazné masivní šperky vyniknou s jednoduchým střihem oděvu, proto zapomeňte na volánky i krajky. Čisté linie a jednobarevnost jsou jasnou trefou do černého.

Aktuálním trendem je vrstvení, nebojte se nosit více náramků na jedné ruce nebo více zlatých prstýnků najednou. Jste-li fanynkou stříbrných šperků, kombinujte je s výraznými barvami, jako jsou růžová, oranžová nebo modrá. Že je toto spojení více než aktuální, dokládají mnohé kolekce, které kombinují chladnou barvu stříbra s jasnými barvami již v samotném šperku.

Neobejdete se bez nějaké té parády ve vlasech? Ozdobám ve vlasech jednoznačně velí různobarevné hedvábné šátky, které tak nahrazují klasické čelenky. Nadčasovou eleganci v podobě pestrých šátků s potiskem můžete pro originální look doplnit výraznými visacími náušnicemi v etnickém duchu nebo naopak zůstat u ověřené klasiky a zvolit jemné pecičkové náušnice.

Zdroj, foto: Šperky.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Naučte se správně nosit a kombinovat šperky:

Naučte se správně nosit a kombinovat šperky
Naučte se správně nosit a kombinovat šperky
Naučte se správně nosit a kombinovat šperky
Naučte se správně nosit a kombinovat šperky
 



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
jsem závislá na různých špercích a doplňcích. miluju, jak změní outfit, doladí ho, dotáhnou k dokonalosti a udělají mě pokaždé jinou Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Taky jsem ta, která šperky moc nenosí, naušnice jsou klasika, a navíc tak maximálně náramek při slavnostnější příležitosti a přitom je tolik krásných věcí, ale nějak to neumím zkombinovat s oblečením :(
Obrázek uživatelky
profil
Neumím šperky nosit. mám je naušnice,někdy si dám náramek.závidím těm co je umí nosit.
Obrázek uživatelky
profil
přesně tak,také neumím šperky nosit,jen snubák,řetízek a náramek... jiné mi bohužel při práci překáží,nejsem na ně zvyklá, snad jen šperky ještě tak na ples,jinak ne.
Obrázek uživatelky
profil
taky šperky obdivuji, ale nosit neumím..ale to asi,Smajlík že už mám věk. za mlada jsem nosila i bižu...nyní jen naušnice.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles