Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Návrat Jiřího Bartošky na Primu

16. 07. 2017 | Televizní tipy
Na druhé straně barikády! Zatímco v seriálu Mordparta byl v roli vyšetřovatele Colomba a stál na straně zákona, ve slovenském seriálu Za sklem hraje Vladimíra Slančíka, novější typ mafiána v bílém límečku, podnikatele propojeného s policií a vládními kruhy.

Po krku mu půjdou dva kriminalisté slovenského týmu Národní protitrestné jednotky – Tibor Maxo Maxovský (hraje Tomáš Maštalír) a Norbert Noro Višváder (hraje Ján Koleník). Chobotnice zločinu má příliš mnoho chapadel a mozaika pravdy se bude skládat pomalu a postupně.

Návrat Jiřího Bartošky na PrimuVladimír Slančík je navenek ctihodný důchodce, bývalý tarifní kádrovák, který se jen změnil na velkopodnikatele a štědrého sponzora vládní strany. Je majitelem hotelů, stavebních firem a společností obchodujících ve zdravotnictví. Jak se mu záporná role hrála?

Samozřejmě se záporáci hrajou trošku líp, ale záleží, jak je ta figura napsaná. Slančík je takový, že když ho potkáte, nevypadá, že je za ním tolik mrtvol. Protože jsme se to snažili hrát jako takovou záhadnou figuru, která se pomalu odkopává a divák zjišťuje, co to je za člověka. Snažil jsem se to nehrát v prvním plánu, neměl jsem zlaté řetězy, zlaté prsteny a velký zlatý hodinky. Je to takový člověk, kterého když potkáte, tak je docela sympaťák,“ prozradil Jiří Bartoška.

A promění se i slovenský sexsymbol Ján Koleník. Ten je u diváků zapsaný převážně jako kladný hrdina, jenže v Za sklem jeho role Nora Višvádera dostane temnější obrysy. „Noro, kterého hraju, je trochu prchlivý, trochu zlý a frustrovaný. Každý z nás v sobě tyto vlastnosti má, záleží na tom, kdy je nechá vyplout na povrch. Jde o to, zda se umím ovládat, nebo ne. V porovnání s Norem se umím víc ovládat. On je postava cholerická, myslím, že jsem také cholerik, ale to sebeovládání mi jde lépe". S českou hereckou legendou Jiřím Bartoškou se Ján Koleník před kamerou potkal vůbec poprvé.

Já se ještě dívám na starší kolegy jako na autority, jsem typ herce, kteří si svých starších kolegů váží, a pan Bartoška je jeden z nich. Jsem strašně rád, že se Za sklom se bude vysílat v Česku, že hrajeme s českými herci,“ říká o natáčení Koleník. Seriálový parťák Jána Koleníka je oblíbený herec Tomáš Maštalír, který hraje Tibora Maxovského.

Je součástí dvoučlenného týmu s Jánem Koleníkem. Jsou to policisté, kteří mají výsledky, ale občas používají své vlastní metody, ale vždy se to nějak zahladí, protože mají výsledky a jsou úspěšnější než ostatní. Jdou po krku mafii a jsou frustrovaní z toho, že od začátku vědí, kdo za tím vším je, jen tito lidé jsou tak dobře chránění a tak vysoko, že se jim velmi těžko něco dokazuje. Ale jsou neúnavní,“ prozradil Tomáš Maštalír.

Přestože se jeho postava s mafiánem Bartoškou pouští do války, nemůže si natáčení s hereckým bardem vynachválit. „Jirka Bartoška je jeden z nejlepších herců, je skvělý parťák, herec na place, profesionál. Jsem velmi vděčný za tu příležitost, že jsem se potkat a mohl jsem s ním hrát,“ říká Maštalír.

Seriál Za sklem mohli vidět diváci 4.7. 2017 na Primě!


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Návrat Jiřího Bartošky na Primu:

Návrat Jiřího Bartošky na Primu
Návrat Jiřího Bartošky na Primu
Návrat Jiřího Bartošky na Primu
Návrat Jiřího Bartošky na Primu
Návrat Jiřího Bartošky na Primu
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
...Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles