Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Návrat z dovolené s perfektními mírami? Žádný problém.

3. 08. 2017 | Diety
-Komerční sdělení-

Pilně jste se pár měsíců před létem snažily, aby byla vaše postavička do plavek jako lusk a nyní konečně nastala ta chvíle, kdy se vytoužená dovolená přiblížila a vy se těšíte na svoji zaslouženou „promenádu“ v plavkách? Víte, že zhubnout je jedna věc, zároveň si ale uvědomujete, jak důležité je neusnout na vavřínech. Chcete si svoji dovolenou náramně užít se vším všudy, ale rozhodně se netoužíte domů vrátit s ”nadměrnými” rozměry?

Protože tipů, jak zvládnout léto, a vše s ním spojené, není nikdy dost, čtěte pozorně dál.

Rovnováha těla a mysli


Opakování je matkou moudrosti. Pitný režim, pitný režim, pitný režim. Ano, chápeme, že už vás nudí číst stále dokola, že bez kapky vody ani krok, ale děláme to pro vaše dobro. Především v horkých letních dnech může nedostatek tekutin způsobit vážné zdravotní problémy. Hlídejte si svůj pitný režim o to víc, pokud dovolenou trávíte u moře, nebo jste zvyklé na větší množství kávy. Denně byste měly vypít zhruba 2-3 l neperlivé vody. Můžete ji ochutit limetkou, citronem, zázvorem, nebo okurkou. Vaší fantazii se meze nekladou. Pokud je pro vás pití čisté vody nepředstavitelné a bez výraznější příchuti byste se neobešly, vyzkoušejte například KetoDiet sirupy bez cukru. Široká škála příchutí uspokojí opravdu každého. Pitný režim je bez přehánění motorem pro dosažení štíhlé linie, který může podstatně zrychlit váš metabolismus.  Budete sršet energií a zvýší se vám i vaše mentální aktivita.  


KetoDiet sirupy bez cukru











Na dovolené je vše dovoleno?


Dovolená patří mezi nejpříjemnější části roku, na kterou se často těšíme jako 5leté dítko na Vánoce. Je pochopitelné, že si ji chcete skvěle užít bez výrazného omezování. Mějte ale na paměti možné následky. Pokud se budete od rána do večera ládovat zmrzlinou a polehávat pod slunečníkem, nemůžete čekat, že se to na vaší postavě neprojeví. Užívat si můžete, ale všeho s mírou. Zvolte zlatou střední cestu. Dejte si svou oblíbenou zmrzlinu, ale pak si naordinujte delší procházku, nebo se běžte proběhnout. Berte pohyb jako zábavu a využijte sportů, které přes zimu moc nepěstujete. Ideálním sportem při dovolené u moře je samozřejmě plavání.  Stačí hodina a spálíte daleko více kalorií než chůzí, nebo jízdou na kole.

Nemějte strach z jídla


Letní měsíce jsou ideálním obdobím pro zatočení s nadváhou. Nevěřícně zíráte a divíte se? My vám povíme proč. Ovoce a zelenina jsou v obchodech levnější a v kuchyni můžete experimentovat o sto šest. Ale pozor, s ovocem to nepřehánějte, protože obsahuje hodně jednoduchých cukrů. Zvolte ho ke snídani nebo dopolední svačině. Pokud se na své dovolené nechcete starat o jídlo a raději volíte “all inclusive”, jezte pokud možno pravidelně a vybírejte z různých zelených salátů, ryb, rýže, grilované zeleniny, kvalitní šunky nebo libového masa. Samozřejmě se může stát, že vás přepadne chuť na sladké. Buďte na takové chvíle připravené a vytáhněte z kufru například proteinovou tyčinku KetoDiet. Mlsat tak můžete bez výčitek.

https://www.ketodiet.cz/c/proteinove-tycinky/




















A protože léto a dovolené svádí k vyzkoušení všelijakých dobrot a svěžích drinků, výživové poradkyně KetoDiet  pro vás připravily pár neodolatelných receptů, se kterými v létě zazáříte i před svými přáteli. Uvidíte, že letos prožijete letní měsíce bez strachu z nadbytečných kilogramů.  

KetoDiet malinová zmrzlinaMalinová zmrzlina


Budete potřebovat:
1 ks  KetoDiet malinová kaše
100 g lesního ovoce

Postup přípravy:
Podle návodu si v misce připravte proteinovou malinovou kaši KetoDiet a vložte ji na 5-10 minut do mrazáku. Mezitím si rozmixujte mražené maliny nebo jiné oblíbené ovoce. Ovoce následně přidejte do misky se zamraženou malinovou kaší a podávejte.


Malinový chia drink


Budete potřebovat:

Chia drink

1 polévková lžíce chia semínek
drcený led
2 odměrky KetoDiet proteinového nápoje
1 ks příchuťová tableta KetoDiet (Malina)
250-400 ml vody

Postup přípravy:
Pro přípravu lahodného ovocného drinku si připravte šejkr a vhoďte do něj rozdrcený led, 1 ks příchuťové tabletky MALINA, 2 zarovnané odměrky proteinového prášku pro přípravu nápoje KetoDiet, 1 polévkovou lžíci chia semínek a dolijete 200 - 400 ml vody, podle toho, jak hustý drink chcete mít. Důkladně všechny ingredience promíchejte a nechte vychladit v ledničce. Poté vlijte do skleničky a pochutnejte si.


Energy zázvorová limonádaEnergy drink


Potřebujeme
drcený led
1 dávka L-Carnitine 35000+Chrom
 limetka
250-400 ml voda
1 čajová lžička zázvoru

Postup:
Pro přípravu energeticky povzbuzujícího nápoje si připravte shaker, do kterého vhoďte drcený led, 1 dávku L-Carnitinu a dolijte 200 - 400 ml vody. Přidejte cca kávovou lžičku oloupaného a na plátky nakrájeného zázvoru (nebo dle chuti) a několik plátků limetky.


Dobrou chuť a krásnou dovolenou!

 


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Návrat z dovolené s perfektními mírami? Žádný problém.:

Návrat z dovolené s perfektními mírami? Žádný problém.
Návrat z dovolené s perfektními mírami? Žádný problém.
Návrat z dovolené s perfektními mírami? Žádný problém.
Návrat z dovolené s perfektními mírami? Žádný problém.
Návrat z dovolené s perfektními mírami? Žádný problém.
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles