Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Návštěva kina po letech

15. 04. 2018 | Vaše příběhy

Nedávno mě kamarád pozval do kina. Pozval mě na pohádku, a to nově natočenou Zdeňkem Troškou - Čertoviny. Ač jsem se trochu ošívala, že na pohádku do kina nechci, kamarád ji chtěl vidět, a tak jsme šli.

Po letech, co jsem nebyla v kině, mě zaujala dvousedadla pro obézní diváky. Ta za mého dětství a útlého mládí neexistovala. Divák se buď vešel do normálního sedadla, nebo měl prostě smůlu. Mohl si zaběhat, zajít na bazén a do kina se vrátit, až se do sedadla vměstná. Nyní se ale nemusí obávat, že mu bude kino zapovězeno.

Diváci, mezi nimi převaha dětí, se usadili. Hned v úvodu mě zaujal muž s batohem. S batohem jsem do kina nikdy nešla. Ač jsme všichni měli velmi výhodná místa uprostřed řad sedadel, protože kino nebylo naplněno ani z poloviny, muž s batohem seděl mimo nás. Na kraji jedné z řad se uvelebil a ihned, jak zhaslo světlo, začal z batohu, který si umístil na klín, tahat různé dobroty.

Nešlo ovšem o bonbóny, popcorn apod., muž vytáhl grilované kuře! Ke kuřeti měl kelímek s bramborovým salátem. Přiznám se, že mě zaujal možná víc, než děj na plátně. Po očku jsem se dívala, jak si utírá mastnou pusu a lije do sebe tekutinu z umělohmotné lahve. Netušila jsem, o co jde, možná o čaj? Po kuřeti přišla na řadu tlačenka. Nejen, že k tlačence nesměla chybět cibule a další zelenina, muž měl s sebou i prkénko, na kterém si zeleninu krájel. Nevěřícně jsem kroutila hlavou. Muž si toho možná všiml, a zamával na mě. Otočila jsem se zpět čelem k plátnu. Když se ale Hanička, hlavní hrdinka pohádkového příběhu, procházela po lese, opět jsem se pohledem vrátila k muži s batohem. Plastovou lahev vystřídala jiná. Ten musel mít žízeň! Pak jsem si všimla, že na řadě už není tlačenka. Vystřídalo ji uzené koleno. Muž byl syt, a už jen pil. Ukázalo se, že batoh ukrýval celkem pět plastových lahví.

To už pohádka končila s dobrým koncem a my diváci jsme se chystali k odchodu. I muž s batohem se zvedl. Došel do chodbičky mimo sedadla, a tam se skácel. Na dálku čpěl alkoholem. Už jsem chápala, co s takovou chutí pije z umělohmotných lahví. Malé děti včetně dospělých muže ležícího napříč chodbičkou museli přeskakovat, nebo těžce obcházet. Pro malé dětičky to byl hororový zážitek, o čemž svědčí, že se jedna malá holčička hystericky rozplakala. Ani čerti na plátně kina ji nedonutili uronit slzičku, ale s prominutím „ožralý“ divák, který do kina očividně přišel, aby si v teple snědl horu jídla, které by normálnímu jedinci vydrželo na týden, a zapil ho litry tvrdého alkoholu, holčičku vyděsil.

My střízliví jsme opustili sál. Zůstal tam ležet jen onen opilec. Se zájmem jsem sledovala četu uklízeček, které vyzbrojeny košťátky a lopatkami, vkráčely do sálu. Byla jsem zvědavá, jak si poradí s alkoholem zmoženým divákem. Toho jen tak žádné koště nevymete.

… No a pak jděte na pohádku!


Pegonela - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Návštěva kina po letech:

Návštěva kina po letech
Návštěva kina po letech
Návštěva kina po letech
Návštěva kina po letech
Návštěva kina po letech
Návštěva kina po letech
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
To snad ani není možné..ach jo..Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Pokaždé, když jsem byla v kině, v sále byla tma, takže rozeznat, co konkrétního tam někdo konzumuje, bylo nemožné. Ten muž musel svým chováním rušit promítání, to ho nikdo neupozornil? A nakonec jej všichni přeskakovali....celý ten popis mi přijde mnohem horší než samotný opilec.
Obrázek uživatelky
profil

Pěkně jsi to napsalaSmajlík

Člověk žasne, co se vše může dít třeba v kině na pohádce
Obrázek uživatelky
profil
No to je děs,no. Já dvakrát v autobuse zažila,že jedli,jednou mladá paní čínu cpala do sebe,že byl smrad a já seděla za ní a jednou maminka holčičce obírala grilovaný kuře,smrad a ještě něco tak mastnýho ,že mohly zašpinit sedadla... Když dají dítěti rohlík ,tak v pohodě,to se opucuje a nevadí,to dá každý,ale kuře...
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles