Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Návštěva zubaře

10. 10. 2010 | Vaše příběhy

Měla jsem týden před dovolenou a při skousnutí studeného či teplého jídla mi čelistí projela taková bolest, že jsem uvažovala o návštěvě zubního lékaře. Druhý den jsem zkusila zavolat svému zubaři, ale po několika minutách mi na ústředně sdělili, že můj pan doktor má dovolenou a bude, až já odjedu na dovolenou.

Přesně tohle jsem čekala. Když potřebuji jít nutně k zubaři, většinou má dovolenou. Tak jsem si řekla, že to risknu a obvolám jiné lékaře z polikliniky. Asi po půl hodině marného volání jsem to vzdala. Většina lékařů se vymlouvala, že mají plno a že k nim nepatřím. Napadlo mě se zeptat kolegy, který denně chodil k zubaři a on mi doporučil paní zubařku, která má i syna zubaře. Byla to moje poslední možnost, na koho se obrátit. V pátek odpoledne jsem volala na telefonní číslo, které mi dal kolega a dovolala se na záznamník.

Nahrála jsem svůj vzkaz. A ani nečekala žádnou odpověď, ale k mému překvapení mi odpoledne zazvonil mobil a na druhé straně byl pan zubař. Nejdříve myslel, že jsem jeho stálá pacientka a když jsem mu vše vysvětlila, a v jaké jsem situaci, nebyl to pro něho žádný problém. Domluvili jsme si zubní prohlídku na středu. Ve středu jsem raději přišla o patnáct minut dříve, ale na řadu se dostala o něco později. Pan doktor se moc omlouval. Ten den toho měl opravdu hodně. Usedla jsem na lehátko a přála si, aby prohlídka už byla za mnou.

Prohlédl moje zuby, zkoušel i projíždět mezizubní prostory, protože já také cítila bolest mezi sedmičkou a osmičkou. Ale s jeho zubní nití jsem žádnou bolest necítila. Také nezapomněl použít sprej, aby vyzkoušel, zda moje zuby reagují na chlad. To také reagovaly, skoro jsem poskočila z lehátka, kde jsem při vyšetření seděla. Pro jistotu udělal asi tři rentgeny. Žádný kaz nenašel a já si připadala jako největší simulant, ale řekl mi, že mám zřejmě citlivé zuby a doporučil zubní pastu na citlivé zuby. Tu používám dodnes a zuby jsou bez bolesti.


Sarikos - čtenářka

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
teď jsem zaváhala a ztratila 10 bodů :-(
Obrázek uživatelky
profil
jsou pěknej prevít, vím o čem mluvím :-(
Obrázek uživatelky
profil
zrovna te´d trpím se zubama (asi je to těhotenstvím)
Obrázek uživatelky
profil
Hezky napsan!Smajlík
No, zoubky, ty dokážou udělat zmatek v našem časovém rozvrhu..., to znám
Obrázek uživatelky
profil
I to se stává, zuby jsou dost citlivé, stačí vyměnit zubní pastu a pak je všechno v pořádku.
Pěkné počteníčko.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles